Terhesség? 11 napja késik, ma csináltam délelőtt egy tesztet ami negatív lett. Eddig elég pontosan jött meg ha késett maximum 4-5 napot.
Párommal mindig védekezünk nem volt baleset.Viszont azon a héten mire vártam,hogy megjöjjön a macskám lebetegedett kórházba került én meg bestresszeltem, alig ettem,alig aludtam.Pont azokban a napokban mikor vártam,hogy megjöjjön.Fájt is a derekam ahogy szökött mindig előtte,de azóta se jött meg.Nagyon stesszelős vagyok simán van hányingerem ha ideges vagyok.
Szerintetek csináljak egy másik tesztet vagy egyből orvos? Vagy várjak mert 11 nap még semmi?
Édesanyámmal beszéltem szerinte ez még nem vészes.Én viszont már ettől is ideges vagyok mivel ilyen még nem fordult velem elő.
Normális válaszokat előre is köszönöm!
Mint írtam, volt már nagyobb stressz az életemben pl 3 éve el kellett altatni a kutyámat akit 13 évesen kaptam rá 4 hónapra meghalt nagymamám úgy,hogy kb ott voltunk mellette.Azok után sem késett pedig elhiheted nem volt épp nemstresszes a dolog.Ott volt az érettségi stb.SOHA nem késett maximum 4 napot.Ezért lepődtem meg,hogy már 11 napnál járok és sehol semmi.
Gondolom Te olyan okos vagy és jól tanult meg világmegváltó,hogy Te egyből tudtad volna,hogy ja semmi gond nincs csak az előző heti stressz miatt most egy hónapot kiesik.10 éves korom óta menstruálok és azóta soha nem fordult elő ilyen.Meglepett.
Az meg nem érdekel,hogy ki tart butának vagy ki nem mivel az internet és csodái,hogy mindenki okos, ügyes..stb
Az meg,hogy egy lenéző ember kiokosítása után változtatnék-e nem hiszem. Tudom mi mivel jár és tudom mit tud produkálni a test lelki dolgok miatt. Csupán nem érzem azt,hogy annyira betett volna az a pár nap ,hogy egy egész hónap kimaradjon.Ezért vettem számításba a terhességet,annak ellenére,hogy gumival védekezünk és baj nem volt,de hát mindent ki kell szűrni.Hiszen azt is mondják fogamzásgátló mellett nem lehet teherbe esni még is nagynéném is úgy esett teherbe.
Köszönöm a válaszod, megpróbálok nem ezen izgulni a terhesség kizárva, viszont mivel úgy is esedékes az évi rákszűrés mert minden évben szűretem magam ezért minél előbb kérek időpontot a dokimhoz.Egy kivizsgálás nem árt.
Terhes biztos nem vagy, azt már a teszt kimutatta volna, késni meg bármitől késhet, sőt, minden különösebb ok nélkül ki is maradhat akár egy hónapot.
Ha a következő vérzésed sem jön meg, akkor érdemes orvoshoz fordulni, addig meg nem kell túlpörögni rajta.
#12/13 Ja mert Te aztán nem szoktál stresszelni ugye? Szerintem minden diák életébe stressz az érettségi. :) Nem hiszem,hogy ezért én kevesebb lennék.Meg hol láttál te olyat,hogy bedilizek tőle? Annyit írtam STRESSZ tudod ráfeszül az ember sikerül nem sikerül mit húz, meg felelni vizsgabiztos előtt stb...
A kutyám meg a macskám meg képzeld CSALÁDTAG szőrős gyerekek és anyukám is igen stresszes volt,hogy életben marad-e a macskánk vagy sem.Szóval míg kórházba volt a macska addig ő sem sokat aludt mert aggódtunk mit mond az orvos,de ezért legyen én gyerekes nagyon nem érdekel. Legtöbb állatbarát/állatvédő/állatszerető barátom ugyan úgy izgul a kedvencéért.
Nem végeztem egyetemet, nem akartam tovább tanulni.Állatorvosihoz túl kevés lett az érettségim.
Olyan kedves emberek járnak ide észt osztani. :) Szeretem.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szerintem kettőnk közül, neked ajánlott a nyugtató. :)
Úgy érzem nincs életed. Örülök,hogy kitöltöm az üres részét az életednek,de van jobb dolgom is, mint a hülyeségeidet olvasgatni. Már rég lezártam a dolgot.Egyedül Te jössz ide okoskodni meg oltogatni meg provokálni. Nem vagyok idegbeteg és saját dolgom mikor és mivel megyek orvoshoz. :) Nem egy vadidegen no name arcot fel nem vállaló ember fogja eldönteni úgy érzem.
Köszönöm a válaszod, örülök Neked.Kellemes szép estét neked és további jó és egészséges életet! Most már mehetsz máshová okoskodni. :) Mert én már lezártam a dolgot szóval innentől magadban fogsz beszélni.:)
Szia!
Nekem tabletta mellett átalakította a ciklusom egy trauma - egy staff kitépte a beaglemet a kezemből, több mint 200 e volt összerakni. Onnantól mindig egy nappal később jött meg, pedig a bogyót rendesen szedtem.
A stresszt elkerülni nem lehet, de próbálj meg valami levezetést alkalmazni. Nekem a mozgás bejött.
Hogy anyuddal megbeszéled, nagyon helyes. Egy jó anyával mindent meg lehet, és meg is kell. (;
Mindenesetre tesztelj pár nap után újra, mert 100%-ban semmi nem véd.
Remélem olyan eredményt kapsz, amit szeretnél. Kívánom, hogy minden rendbe jöjjön!
Szia W and A!
Köszönöm a válaszod. Már nem stresszelek a macskám jól van, vagyis viszonylag jól.Csak a kórházi 3 nap míg kétségek között voltunk az nem volt a legjobb.Most már minden oké otthon van jól van vagyis beteg élete végig gyógyszereket fog kapni és él amíg él,de ezen már változtatni nem tudunk.
Sajnálom a kutyusod.
Holnap lesz 2 hete ,hogy késik jövőhéten újra tesztelek egyet.Már erre nem stresszelek rá ,viszont kegyetlen fáj a derekam, az alhasam.Kb mint amikor megszokott lenni pedig nincs meg. Javasolták a dokit. Persze az előző hozzászóló szerint gyerekes hülye vagyok és mindennel dokihoz járok mert szerinte tök normális ha kimarad egy hónap is akár. Viszont én inkább elmegyek feleslegesen orvoshoz és leszek hülye gyerek, minthogy valami nagyobb gond legyen ami nincs időben elkapva.Mert egyszer már volt kisebb cisztám.A doki úgy sem fog hülyének nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!