Van közületek, aki nem hétköznapi módon közölte a nagyszülőkkel a nagy hírt?
A szüleim eléggé fiatalosak, illetve bírják a szivatás, viccelődést, viszont ugyan úgy a kedves, megható dolgokat is. Biztos vagyok benne, hogy szinte csalódnának, ha szimplán közölném velük, hogy nagyszülők lesznek. :) Vannak testvéreim, de én hozom az első unokát, így biztosan nagy élmény lesz számukra.
Arra gondoltam, hátha van köztetek olyan, aki kicsit extrémebb módon tudatta a babavárást a szüleikkel, és ha megosztanátok velem, tudnék még több ihletet szerezni.. vannak már ötleteim, de még biztos lehet fokozni.:)
Nem vicces meg nemigen szerzel belőle ihletet, de nem hétköznapi módon derült ki anyukám előtt. Fogínygyulladás miatt átjött velem a szájsebészetre, mert beutalót nem tudtam szerezni ő meg eüs dolgozó, természetesen segített. Aztán röntgen kellett volna, amit ugye nem csináltak meg. Amíg vettem fel a kabátom ránézett a leletemre és annyit láttam, hogy lesápadt. Én nem tudtam, hogy a terhességem közölték a leletben, utólag persze evidens, csak na.
Nem számított rá. Másnap feljött hozzánk, hogy ő mennyire örül, csak meglepte a hír.
Mi hasonló család vagyunk. Átmentünk hozzájuk és egy nagy plüssgólyát becsempésztünk az erkélyük elé, egy cumival. Beszélgetünk a nappaliban és egyszercsak anyu kiszúrta hogy valami van az erkélynél. Mondtam, hogy biztos be akar jönni, nézzék meg :)
Hát volt nagy nevetés :) :)
Pároméknak van egy nyaralójuk, oda hívtuk őket hétvégére kirándulni.
A szobájukba előkészítettük a törölközőt, kulcsot, egyéb cuccot, plusz egy mama és papa feliratos babatusfürdöt :)
A szüleimnek egy nagy dobozt becsomagoltunk egy semleges csomagoló papírba és a dobozban egy lufi volt, nagyszülők felirattal. Mikor kinyitották kiszállt belőle a lufi. Meglepődtek , de nagyon örültek. ( Első unoka)
A párom szüleinek egy levelet írtunk a baba nevében, de mi előtt átadtuk volna, lebuktam , mert rosszul lettem a kaja illatától és anyósom rákérdezett, hogy mi bajom van, csak nem terhes vagyok ? . És akkor bevallottuk, azért oda adtuk a levelet is. Ők is nagyon örültek ( második unokájuk )
Valaki csak jött, lepontozott mindekit, és távozott... kérlek szépen segíts megérteni, te drága lélek, mert egyszerűen így egymagam nem jövök rá.
Mindenki válaszát nagyon köszönöm, mind nagyon tetszik! :))
Bár a miénk sem vicces, de nem is hétköznapi. 7hetesen a Párom szüleinél voltam (elmentem segíteni egy faluban lakunk) mikor egyik délelőtt úgy görcsölni kezdtem hogy mondtam apósomnak hogy megyek vele(ment a közeli városba). Egész úton járt a kezem mire megkérdezte hogy mi van? Elmondtam hogy görcsölök és kórházba kell mennem. Szegényem olyan ijedten nézett rám. Hogy mondtam hogy kisunoka lesz. Anyósom meg már előtte 2héttel minedenkitöl azt kérdezte nem e vagyok terhes. Pedig a 3.unoka.
Anyámnak karácsony másnapján mondtuk el 8hetesen. Ő a karácsonyi ajándékába kapott pluszba egy kis zoknit. Nagyot nézett hogy hogyan került bele.1.unoka
Nálam lebukás volt, de a történtek alapja használható lehet.
Síelni mentünk és az indulás előtti este mentünk anyuhoz, hogy ort aludjunk és másnap onnan menjünk a busszal. Nekem viszont pár héttel előtte erősítette meg az orvos a terhességet és felírt Algopyrint receptre, hogy ha nagyon kéne, csak ezt vehetek be. Gyógyszertárat viszont sehol nem találtunk nyitva, így este odaérve megkérdeztem, hogy anyunak van-e otthon Algopyrin. Azt mondta, nincs, dw van helyette X. Mondtam, hogy az nem jó. Visszakérdezett, hogy miért, terhes vagyok? (közben épp főzött, vágott valamit) Akkor megmondtam, hogy igen, de annyira ledöbbent, hogy féltem, elejti az eszközt. Egy percig nézett, nem hitte el, de nagyin örült.
Aztán egy hétig titkolnia kellett a baráti társasága előtt. Majd megfulladt szegény.
A vicces az volt, mikor egy barátnője a pár hónapos unokájáról mesélt és hogy milyen áldás, milyen boldog, anya is megtudja majd... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!