Én sem tudom minek higgyek és hogy gondoljak a kicsikémre aki a pocakomban lakik- fiú vagy lány?
Ne idegesítsd magad emiatt, gondolj rá úgy, hogy ő a ti közös babátok, függetlenül attól, hogy fiú vagy lány. Most őszintén, mi történne, ha esetleg lány lenne? Gondolod, hogy hosszú 9 hónap után és egy fájdalmas vajúdás után nem lennél ugyanolyan leírhatatlanul boldog, ha azt mondanák, hogy kislány? Gondolod, hogy egy hét elteltével, vagy valaha az életben eszedbe jutna, hogy "Istenem, miért nem lett inkább fiú?"???
Szerintem nem.
De ez a lelki része.
Gyakorlatilag azt kell mondjam, hogy teljesen feleslegesen pánikolsz. Ha jól értem, akkor letisztázva az a helyzet, hogy kétszer mondták szinte biztosra, hogy fiú és nulla alkalommal, hogy lány. A lány oldalon csak egy babonának nevezhető nemtommi szól, mi szerint ha szégyellős, akkor lehet, hogy lány. Ez tulajdonképpen egyenlő a nullával, legalábbis az én szememben, semmi alapja nincs.
Nyugodj meg és inkább gondolj arra, hogy hamarosan a kezedben lesz a babád. Én is szülés előtt vagyok, nekünk is kétszer fiút mondtak, mi is nevén szólítjuk azóta, de hogy őszinte legyek nekem egyáltalán nem azon jár az eszem, hogy szülés után a kezembe adják a fiamat, hanem azon, hogy szülés után a kezünkben lesz a mi kisbabánk. Néha eszembe jut, hogy talán lány is lehet, így lánynevet is választottunk. Ennyi.
Bár nekünk még csak első baba, lehet, hogy ha már lenne három lányom és ez lenne a negyedik terhességem, akkor görcsösen pánikolnék én is amiatt, hogy fiú legyen végre. Te esetleg ilyen helyzetben vagy? Hányadik baba?
Könnyű szülést!
Hát ezért nem kell csak rózsaszín vagy csak kék cuccokat vásárolgatni. Mostmár nem tudsz mitcsinálni.
Nekem az elejétől kedzve azt mondják kislány, mégis úgy vásárolgattunk hogy fiúnak, lánynak is jó lesz a babakocsi meg minden ruhája, minden apróság. 1-2 lányos cucc van és ennyi, azokat is inkább kaptuk mikor mondtuk hogy nagy valószínűséggel lány lesz.
100% csak akkor lesz ha megszületik. Kétesélyes a dolog végig hiába mondanak ezt vagy azt, én már hallottam érdekességeket.
Nálunk van fiú név lány név is, Pocaklakó és egyéb ilyen kis személyre szóló nevei vannak már, de úgy állunk hozzá hogy kitudja mi lesz. Mi hétfőn leszünk 38 hetesek de tőlem ha megkérdezik mi lesz csak annyit mondok hogy elvileg kislány, de majd kiderül.:)
Ne úgy gondolj a születendő gyerekedre hogy kislány vagy kisfiú, hanem hogy Ő lesz életed eddigi legszebb ajándéka, a gyereked aki mindegy milyen lesz te így-is úgyis szeretni fogod! Bár így hogy végig fiúnak gondoltátok biztos nehezebb, de próbálj barátkozni a gondolattal hogy még lány is lehet.
Szia! Mi többek között ezért nem szerettük volna tudni, hogy mi lakik a pocakban. A lényeg, hogy ne keseredj el! A ti gyereketek, ugyanúgy fogjátok szeretni, ha fiú, ha lány. Másrészt viszont, az, hogy nem mutatja, még nem jelenti azt, hogy csajszi. Azt meg, hogy minden fiús meg lehet oldani, csak fantázia kérdése: rávasalható csajos motívum a ruhákra, a bútorokra meg esetleg öntapadós matrica... Bár nem hiszem, hogy az első pár hétben ez lesz a legnagyobb problémád :)
Üdv.
És ha fiús minden? Szerintem a babának teljesen mindegy hogy milyen színű ruhát adsz rá, úgyis gyorsan kinövi. Ezen ne keseregj! Én speciel nem tudom hogy mi lesz, fiú vagy lány, de kisruhákból már sokat vásároltam, csak rózsaszínű ruhákat nem vettem. A babakocsit is megvettük, az is sötét színű, mert szerintem az praktikusabb.
Fel a fejjel, úgyis hamarosan kiderül :)
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!