20 hetesen se tudták megmomdani a babám nemét. 😐 El vagyok szomorodva. Mit tegyek?
Nem látta hogy kisfiú 16 hetesen.
Ma 20 hetesen se tudta megmondani mert "nem látja".
Nem feltétlenül a doki volt a "béna". Nekünk is a 19. héten felhúzott lábakkal hátat fordított, semmi nem látszott. Majd a 32. heti Uh-on talán megmutatja. Ha nem, akkor meg legkésőbb születéskor.
Hova siet mindenki? Miért vagytok ilyen türelmetlenek? Nem tök mindegy, hogy a 20. vagy a 32. héten derül ki???
"nem látott fütyit de azt se mondta hogy lány!"
Akkor egyértelmű. Semlegesnemű lesz a baba.
Édes istenem ... csak mondom ... 3 orvos nézte 20 . héten de senki nem tudott p
biztosat mondani .. tippelt mindenki ... az én gyerekem 2 percre nem volt nyugton odabent ... 29. héten 4D n mondták biztosra ,hogy kislány .. de én még azért megnézettem ,hogy biztos e 😂
Siman elofordul, hogy ugy fordul, vagy takatja magat, hogy akkor nem latszik. Nem csak a szonografuson es a gepen mulik, nagy esellyel abban az adott pillanatban mashol, mas sem latott volna semmit...
Mit tegyel?
Vagy varsz a kovetkezo ultrahangra, ami a terhesgondozas soran alapban lesz, vagy fizetsz 4d uh-ert. Ha jo helyre mesz, akkor ott akar egy orat is rad szannak, megprobaljak tobbszor megnezni, ha nem mutatja magat a a magzat. Kozben esetleg elkuldenek setalni, enni, inni, pisilni, hatha attol megmozdul.
Probald meg.
Ezekert a pink or blue tesztekert egy fillert nem erdemes kiadni, az pont ugy csak tippelesnek felel meg, mintha a szomszedot kerdezned meg, hogy mit gondol.
Egyedul a dns-t vizsgalo genetikai vertesztel mondjak meg biztosra a magzat nemet, de ezek a pisilos tesztek csak jateknak jol.
Első babámnál az egész terhesség alatt nem tudták megmondani, mert úgy feküdt. Dokim csinált 4D-t is maszekban, semmit nem ért, de legalább a gerince szépen látszott.
Lányom lett.
2. babánál is csak 25 hetesen derült ki, ő is kislány.
A 3. babát augusztusra várjuk, elején azt mondták, inkább lány, de nem biztos. Mostmár viszont biztos, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!