Mi ez a kívánosság? A nők terhesen nem bírják ki ha nem kapják meg amit megkívánnak?
Sose kérném arra a párom, hogy az éjszaka közepén menjen el nekem pl.egy hamburgerért akármennyire is kívánom...
Jóban-rosszban..de azért ezt gáznak érzem, szerintem is hiszti ( a második gyermekemet várom)
Miért vannak lepontozva akik éreztek erős vagy akár extrém erős kívánósságot?
Tényleg itt tartunk? Ennyi empátia sincs már bennünk, hogy elfogadjuk, hogy valaki kívánós, míg más nem?! Valaki hányós az elején, míg más nem?!
Azt pedig, hogy valaki ugrasztja a férjét éjjel, azt szerintem megint csak mindenki döntse el maga mi fér bele a saját kapcsolatába.
Én magam sem tenném, de eszembe sincs leszólni azt, aki megteszi. Hogy lehetnek nők, anyák ilyen gonoszok egymással?
Ha terhesség alatt van olyan, hogy a kismama megundorodik bizonyos ételektől, rá se bír nézni, rosszul van a gondolatától is, hogy abból egyen, akkor miért ne lehetne, hogy bizonyos ételt pedig kíván? Csak azt enne, az jár a fejében?
Az első terhességem óta nem bírok disznóhúst enni. Megundorodtam tőle. A lekvárt pedig kanállal ettem néha, mert szükségem volt a cukorra.
Nem azt mondom, persze előfordul néha egy kis rájátszás is a kívánósság terén.
De pl. nem terhesen is érzi az ember azt, hogy úgy enne valamit. Van valamilyen hiány a szervezetében, és bizonyos étel kell hozzá, hogy pótolja. (vitamin, ásványi anyag stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!