Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellpumpàval szülés indítàs?

Mellpumpàval szülés indítàs?

Figyelt kérdés

Ugye elvileg a szoptatàs oxytocint termel ami a fàjásokhoz is hozzà jàrul.

Ha kipróbàlnàm a mellpumpát lehet h beindulna a szülés?

(41+3)

2018. jún. 1. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezek az UH-s meresek nagyon pontatlanok.. lehet kozel sincsen annyi.

De ha eu okai vannak akkor inkabb csaszar es akkor ne ragaszkodj a termeszeteshez. Hidd el nem olyan szornyu a csaszar. Sot

2018. jún. 1. 15:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Az egyetemi gyakorlatom soràn làttam pàr csàszàrmetszést...egy nagy hasi műtét. Nem szeretnék!

Egészségügyivoka nincs,az egész terhesség zökkenőmentesen zajlott.

2018. jún. 1. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen a gyakorlataim soran en is lattam es 2 csaszarom is volt.
2018. jún. 1. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szerintem nem véletlenül javasol egyből császárt! Nem kéne önérzeteskedned! Ez nem az a szitu.
2018. jún. 1. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos bevállalnám a császárt, nem véletlenül javasolja. Nekem 2 császárom is volt és nem úgy gondolok rá, mint valami szörnyűség. Viszont 2 szobatársam szülésére igen, akiknél 4-en nyomták a hasát, szakadtak mindenhol és a gyerekek oxigénhiánnyal születtek.
2018. jún. 1. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

MEgint egy nö, aki okosabb akar lenni az orvosnál - a császárt nem akarja, mert nem tetszett, amit látott valamikor, ellenben házi praktikákkal veszélyeztetné a gyerek életét, hogy neki legyen igaza!

Ilyenkor megint az jut eszembe, hogy a gyerekvállaláshoz miért nem kell engedély, vagy IQ teszt?????

2018. jún. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!