Normàlis hogy 10 hetes terhesen kicsattanok az energiàtòl?
Kicsit aggòdom a pici miatt. A hèten lèptem be a 10 hètbe, ès előtte fàradt voltam , àlmos, most pedig pörgök ès tele vagyok energiàval, aludni sem tudok...
Olvastam hogy sokan tapasztaltak ehhez hasonlòt hogy hirtelen elmaradt a hànyinger, vagy èpp a fàradsàg .ès aztàn kiderült hogy elhalt a baba. Mondjuk nekem a fàradsàgon ès az enyheellfeszülèsen kìvül semmilyen tünetem nem volt...most attòl fèlek baj van a picivel..mièrt mùlt el az aluszèkonysàg??? Valaki jàrt hadonlò helyzetben?
De igazàbòl ma eldöntöttem hogy nem stresszelem magam ezen egyfolytàba, ùgyis az lessz ami!!! Ha megmarad , jò, ha nem nem, azt is el kell fogadni, ha meghalt annak oka van, bele kell törődni....
Règebben 20 èvesen volt egy vetèlèsem, az is ìgy indult, akkor nem tudtam a terhessègről, görcsöltem , fàjt a mellem, momdjuk akkor fiatalabb tethessèg volt, ès nem szüntek meg a tünetek, elmentem dokihoz azt mondta 99% hogy nem vagyok terhes , uh nem csinàlt, tesztre elküldött de mivel azt mondta 99% nem terhes nem me ntem el, rà egy hètre vèreztem kicsit, majd mèg egy hèt eltelt ès dőlni kezdett belőlem a vèr, elvetèltem....ez a mostami szituàciò kicsit màs, semmi vèrzès, 4 erős pozitìv teszt a nap bàrmely szakàban, igazàbòl nehèz eldönteni mi a normàlis, van aki azt mondja ùgy jàrt mint èn hirtelen megszűnt mimden tünet majd kèt hèt mùlva közöltèk vele hogy a baba meghalt, màsok azt mondjàk semmilyen tünetük nem volt, csak picit görcsölt ès kicsit fàjt a melle ahogy nekem aztàn elmùlt mindem ès mègis rendben volt minden...Nahhh ezen igazodjon ki az ember
Nagyon veszélyes játékot űzöl. Ugyanis ha nem lát orvos akkor még az sem biztos, hogy méhen belüli terhesség, ami ugye nagyon veszélyes lehetőség.
10, lassan 11 hetesen még egyáltalán nem látott orvos?
De most is bemehetnél a kórházba, bekamuzod hogy nagyon görcsölsz, amúgy terhes vagy, tuti megnéznek, és minden kétséged elszáll a terhességgel kapcsolatban, megnyugodhatsz és nem stresszeled magad és a babát feleslegesen...
Ha nincs biztosításod mire vállalsz gyereket??? Vagy ezt most.. tehát, most mi itt látatlanba nem tudunk segíteni, van akinek ezzel baj lett, van akinek minden oké, de a te eseted hova tartozik azt nem tudjuk.
Ja, és ha méhen kivül van akkor te is belehalhatsz, vagy kipakolnak mert berobban a petevezetéked stb.
Most én a helyedbe inkább hazudnék a kórházba vagy elmennék magánba és kifizetném azt az összeget csak tudjam hogy én is és a gyermekem is rendben van...
Sziasztok..eltelt egy kis idő
Egy hölgy üzenetben kèrdezte, hogy hogy vagyok, de sajnos nem tudtam neki vàlaszolni
11 hetesen egy vasàrnap vèrezni kezdtem, egy kicsit, ès görcsöltem.
Mentő, be a kòrhàz ahol kiderült
7 hetesen elhalt a terhessèg
.Ez van, tudtam èreztem
.hiàba ìrkàl itt egy kèt nagyokos hogy nem ìgy van , vagy nem ùgy van,, elmùlt a nagy ètvàgy, a fàradsàg
Ès kicsattantam az energiàtòl,, 12 hètig igenis kìnozzàk a kismamàkat a tünetek, ès ez ìgy van rendjèn,, igazàbòl senkinek nem mùlik el minden tünet, csak legfeljebb egy , mondjuk elmùlik a hànyàs, ok
.ùgy èrzi vègre hùrrà, emelett egy kis fàradsàg ,màr fel sem tűnik, de ott van, csak a hànyàshoz kèpest elenyèsző
.ha viszont minden tünet elmùlik, az tuti problèma,, èn konkrètan nem èreztem magam terhesnek ...ès ez baj volt
Sajnálom, ami történt! :(
Remélem, azt te jól vagy, legalábbis fizikálisan... mert lelkileg.. bele sem merek gondolni! :(
De hogy nem derült ez ki korábban?
Én voltam 6, 10, 12, és jövőhéten megyek a 14 hetes uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!