Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normàlis hogy 10 hetes terhese...

Anna.love kérdése:

Normàlis hogy 10 hetes terhesen kicsattanok az energiàtòl?

Figyelt kérdés

Kicsit aggòdom a pici miatt. A hèten lèptem be a 10 hètbe, ès előtte fàradt voltam , àlmos, most pedig pörgök ès tele vagyok energiàval, aludni sem tudok...

Olvastam hogy sokan tapasztaltak ehhez hasonlòt hogy hirtelen elmaradt a hànyinger, vagy èpp a fàradsàg .ès aztàn kiderült hogy elhalt a baba. Mondjuk nekem a fàradsàgon ès az enyheellfeszülèsen kìvül semmilyen tünetem nem volt...most attòl fèlek baj van a picivel..mièrt mùlt el az aluszèkonysàg??? Valaki jàrt hadonlò helyzetben?

#terhesség #hirtelen több energia
2018. máj. 29. 15:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ne olvasgass, a progeszteron nem " esik le ", az vagy termelodik mar az elejen, vagy nem. Ha nem, adnak potlast.
2018. máj. 29. 16:03
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszi utànanèztem igazad volt,,, de emelkedni akkor is kell nem?
2018. máj. 29. 16:14
 13/28 anonim ***** válasza:

Ha nagyon aggódsz, menj el a kórházba és mondd hogy "jajj nagyon görcsöl, nézzük már meg uhn, hogy minden oké-e"

Én egyszer, hasonlóan a 10. Hét körül bevetettem, mert egyik napról másikra eltünt az összes tünetem.

Szerencsére minden oké :)

14hkm

2018. máj. 29. 17:39
 14/28 anonim ***** válasza:

Szintén 10 hetes vagyok.

Nem voltak erős tüneteim, de azért volt némi émelygés, szédelgés, de még méhfeszülés is. Ez utóbbi volt a legkellemetlenebb, mert még egy jóízűt sem tudtam nyújtozkodni. Nem bírtam húst enni.

Múlthéten ezeket mintha elvágták volna.

Kicsit én is aggódtam de igyekeztem nyugodt maradni.

Tegnap voltam uh-n, szerencsére jelenleg minden rendben.

Új tüneteim: farkas éhség, és kezelhetetlen álomkór.

A tünetek jönnek mennek. Meglétük vagy hiányuk még nem feltétlenül jelent bajt.

2018. máj. 29. 18:38
 15/28 A kérdező kommentje:
Sokkal nyugodtabb vagyok, köszi mindenkinek ,
2018. máj. 29. 20:10
 16/28 A kérdező kommentje:
Sokkal nyugodtabb vagyok, köszi mindenkinek , az a baj hogy az ember hajlamos magàra venni a dolgokat...tudom, hogy nem szabad , attòl hogy màsnak elment a baba vagy meghalt, közel sem biztos hogy az enyèm is
2018. máj. 29. 20:13
 17/28 anonim ***** válasza:
Én is 10 hetes vagyok és én is ezen ragodok 2 hete.de még fogok 2 hétig...
2018. máj. 30. 05:39
 18/28 A kérdező kommentje:
Annyibòl megnyugodtam , hogy nem èn vagyok az egyedüli akinek ilyen dolgokon jàr az esze. A pàrom màr rendesen veszekszik velem, hogy minden hülyesèget elolvasok a neten, aztàn meg magamra veszem, fèrfiak ezt nem èrtik mekkora lelki megterhelès ez. Egyèbkènt èn ùgy gondolom nàlam tènyleg baj van, előtte minden hèten több napon görcsöltem, àllandòan èhes voltam, megnozdulni nem tudtam, ès nyilalgatott a mellem, most egyik sincs, sőt mindennek az ellenkezője, energikus vagyok, energiatùltengès, semmi görcs, semmi mellfeszülès, èn màr lelkiekben felkèszültem a legrosszabbra..
2018. máj. 30. 06:17
 19/28 anonim ***** válasza:
De ha ennyire ne vagy parázva, nem lenne egyszerűbb elmenni egy uh-ra?? Most még 2 hétig ezen fogsz görcsölni, miközben lehet hogy minden rendben? Ennek mi értelme?
2018. máj. 30. 07:22
 20/28 A kérdező kommentje:
Hàt pont itt van a gondd, orvos mèg nem làtott, Nemetorszàgba èlek biztosìtàs nèlkül, jùn 11 màr lessz biztosìtàsom lessz munkahelyem elsejèv,,, addig nem tudok mit tenni, biztosìtàs nèlkül több szàz eurò egy ilyen kivizsgàlàs, 11 - re van időpontom, addig marad a stressz
2018. máj. 30. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!