Normàlis hogy 10 hetes terhesen kicsattanok az energiàtòl?
Kicsit aggòdom a pici miatt. A hèten lèptem be a 10 hètbe, ès előtte fàradt voltam , àlmos, most pedig pörgök ès tele vagyok energiàval, aludni sem tudok...
Olvastam hogy sokan tapasztaltak ehhez hasonlòt hogy hirtelen elmaradt a hànyinger, vagy èpp a fàradsàg .ès aztàn kiderült hogy elhalt a baba. Mondjuk nekem a fàradsàgon ès az enyheellfeszülèsen kìvül semmilyen tünetem nem volt...most attòl fèlek baj van a picivel..mièrt mùlt el az aluszèkonysàg??? Valaki jàrt hadonlò helyzetben?
Ha nagyon aggódsz, menj el a kórházba és mondd hogy "jajj nagyon görcsöl, nézzük már meg uhn, hogy minden oké-e"
Én egyszer, hasonlóan a 10. Hét körül bevetettem, mert egyik napról másikra eltünt az összes tünetem.
Szerencsére minden oké :)
14hkm
Szintén 10 hetes vagyok.
Nem voltak erős tüneteim, de azért volt némi émelygés, szédelgés, de még méhfeszülés is. Ez utóbbi volt a legkellemetlenebb, mert még egy jóízűt sem tudtam nyújtozkodni. Nem bírtam húst enni.
Múlthéten ezeket mintha elvágták volna.
Kicsit én is aggódtam de igyekeztem nyugodt maradni.
Tegnap voltam uh-n, szerencsére jelenleg minden rendben.
Új tüneteim: farkas éhség, és kezelhetetlen álomkór.
A tünetek jönnek mennek. Meglétük vagy hiányuk még nem feltétlenül jelent bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!