Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálatokra kell...

Milyen vizsgálatokra kell menni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ma voltam védőnőnél,megkaptam a kiskönyvet. Viszont semmit nem mondott,sem azt,hogy hozzá mikor kell újra menni,sem azt,hogy kell e most valamilyen vizsgálatra menni. Leírnátok,hogy hányadik héten hova és milyen vizsgálatokra kell menni?
2018. máj. 28. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vérvételre vigyél majd vizeletet is.
2018. máj. 29. 07:42
 12/14 VeDi84 ***** válasza:

A 10/11-es válaszolók jól leírták.

Én magán dokihoz jártam, akivel 4 hetente találkoztunk. Előtte mindig el kellett menni a védőnőhöz, aki mert testsúlyt, vérnyomást és vizeletet nézett (szóval hozzá is vigyél mindig pisit). Én sem kaptam semmilyen listát, ezért mikor nála vagy a dokinál jártam, mindig megkérdezgetem, hogy kell-e valahová mennem a következő találkozásig. A vége felé sűrűsödtek a találkozások.

Egyébként a kiskönyvben össze van szedve, hogy mikor milyen vizsgálatokra kell menni.

2018. máj. 29. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nemsokára hazaérek, lefényképezem neked a "menetrendet" amit kaptam :)
2018. máj. 29. 16:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sajnos ma ügyeletre kellett rohannom egy kis vérzéssel,nincs gond szerencsére,és legalább az orvos tájékoztatott,hogy minél hamarabb kell vérvételre mennem,nem 12 hetesen.
2018. máj. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!