Milyen vizsgálatokra kell menni terhesség alatt?
4: Van várólista vérvételre, ami több hónap is lehet!
Szóval én 5 éve maradtam ki az éves vizsgálatokból (nem terhesség, csak általános), mert csak 5 hétre előre tudtak időpontot adni a sima vérvételre is, nem csak szakorvosokhoz, egyszerűn életszerűtlen volt, 5 hét alatt közbejöttek dolgok, amik miatt nem tudtam elmenni soha, volt olyan téma, ahol már egy éve görgettem a dolgot. Mákkúrával előbb gyógyultam, mint orvos látott volna.
A kiskönyvvel menj el a háziorvoshoz. Van benne egy oldal, ahol a kötelező vizsgálatokat írják le, ha azt ő pontosan kitölti, akkor elvileg beutalóként szolgál a terhesség alatt és nem kell darabonként eljárkálnod a háziorvoshoz is. Azért írtam, hogy elvileg, mert így kéne működnie, de mégsem minden labor fogadja ezt el, ezt kérdezd meg a helyi labortól.
Egyébként a Te idődben a következő lépés, hogy 11-13. Hét között elmenj a vérvételre, illetve jelentkezz be genetikai ultrahangra (saját nőgyógyásszal egyeztetve).
Én is javaslom, hívd fel a védőnőt, illetve nőgyógyászt, hogyan tovább, Velem pl egy csomó mást is nézettek, ami nincs bent a könyvben (bár én lombikos vagyok).
A védőnővel elvileg havonta kell/kellene találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!