Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vizsgálatokra kell...

Milyen vizsgálatokra kell menni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ma voltam védőnőnél,megkaptam a kiskönyvet. Viszont semmit nem mondott,sem azt,hogy hozzá mikor kell újra menni,sem azt,hogy kell e most valamilyen vizsgálatra menni. Leírnátok,hogy hányadik héten hova és milyen vizsgálatokra kell menni?
2018. máj. 28. 22:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Ne haragudj, de itt az ideje felnőni. Keress rá a googleban..ha nem egyértelmű valami, akkor hívd fel a védőnőt és kèrdezd meg. Tudom most már egyből pötyögöd, hogy micsoda bunko vagyok..de nem.. csak jó tanács.. Ne a gyakorikerdéseken tájékozódj az életed fontos kérdéseiről..
2018. máj. 28. 22:39
 2/14 anonim ***** válasza:
31%
Adnia kellett volna egy csomagot amiben ezek részletesen le vannak írva
2018. máj. 28. 22:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak egy jó tanács! Ha valamihez nem tudsz értelmesen hozzászólni,inkább maradj csendben! :) Gondolhatod,hogy megnéztem... De olvastam olyat,hogy valaki kap listát,hogy melyik héten milyen vizsgálatokra kell mennie. Gondoltam hátha leírja valaki,mert minden oldalon mást írnak. És a védőnő semmit nem mondott.
2018. máj. 28. 22:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Kérdeztem,hogy most hova kell mennem? Annyit mondott,hogy háziorvostól kérjek vérvételre beutalót. Igen,de még csak 8hetes vagyok,neten meg mindenhol 12 hetes vérvételt írnak. Akkor mikor menjek el? Semmi mást nem mondott.
2018. máj. 28. 22:50
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

4: Van várólista vérvételre, ami több hónap is lehet!

Szóval én 5 éve maradtam ki az éves vizsgálatokból (nem terhesség, csak általános), mert csak 5 hétre előre tudtak időpontot adni a sima vérvételre is, nem csak szakorvosokhoz, egyszerűn életszerűtlen volt, 5 hét alatt közbejöttek dolgok, amik miatt nem tudtam elmenni soha, volt olyan téma, ahol már egy éve görgettem a dolgot. Mákkúrával előbb gyógyultam, mint orvos látott volna.

2018. máj. 28. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
3szor szültem, nem mondanám, hogy "nem értek hozzá" Szomorú, hogy egyesek ennyire képtelenek megoldani az életüket, és másnak kell a szájukba rágni dolgokat.. na jóejt.. jöhet a bunkózás. Ja és egyszer sem kaptam semmilyen listát..csak utánanéztem és kérdeztem a megfelelő helyeken..
2018. máj. 28. 22:58
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
Na most ki vagy segítve az 5ös válasszal? Nem..vérvételre nem kell időpont.. szerinte meg igen.. szóval erről pofázok..ez nem a legjobb hely az infó gyüjtéshez..
2018. máj. 28. 23:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk ahelyett,h itt okosodsz,simán leírhattad volna már a kérdésemre is a választ. De ha ennyire nem vagy képes,akkor inkább olvass más kérdéseket és kész. Örülök,hogy te olyan sok mindenkitől tudtál kérdezősködni,sajnos én ebben a városban még 1embert sem ismerek,akit megkérdezhettem volna. A védőnő pedig mint mondtam,nem volt valami segítőkész.
2018. máj. 28. 23:10
 9/14 anonim ***** válasza:
7: [link]
2018. máj. 28. 23:17
 10/14 anonim ***** válasza:

A kiskönyvvel menj el a háziorvoshoz. Van benne egy oldal, ahol a kötelező vizsgálatokat írják le, ha azt ő pontosan kitölti, akkor elvileg beutalóként szolgál a terhesség alatt és nem kell darabonként eljárkálnod a háziorvoshoz is. Azért írtam, hogy elvileg, mert így kéne működnie, de mégsem minden labor fogadja ezt el, ezt kérdezd meg a helyi labortól.

Egyébként a Te idődben a következő lépés, hogy 11-13. Hét között elmenj a vérvételre, illetve jelentkezz be genetikai ultrahangra (saját nőgyógyásszal egyeztetve).

Én is javaslom, hívd fel a védőnőt, illetve nőgyógyászt, hogyan tovább, Velem pl egy csomó mást is nézettek, ami nincs bent a könyvben (bár én lombikos vagyok).

A védőnővel elvileg havonta kell/kellene találkozni.

2018. máj. 28. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!