6 hetes terhes vagyok, tegnap voltam orvosnál, de még csak a petezsák látszik ami 18 mm. Normális ez?
Azt irta a papirra,hogy benne egyértelmű életjelenség nem azonositható(vagy valami ilyesmi) ezt a szót alig tudom kiolvasni.
Igaz a gép nem a legmodernebb. Hüvelyi uh csinált,mert elég telt vagyok és lehet ugy még ennyi sem látszott volna ha hasit csinál.
2 hét mulva hivott vissza kontrolra.
szia!
Ennyi idős korban még csak a petezsák látszik, nekem pont ugyan ekkora volt.
Nyugi,ilyenkor nem látszik még.én hét hetesen voltam először és én már láttam az UHn,h dobog a szive.(Nah azt semmiképpen ne hagyd ki!)Ezért rendelt vissza.
Ne aggódj a teltséged miatt!Nem azért csinált hüvelyi UHt.16.hétig általában hüvelyi UHt csinálnak.Ha a gép régisége akadályozná a helyes diagnosztikát hidd el,már rég lecserélték volna,vagy nem végeznének ilyen vizsgálatot.(Amúgy nevelőapámnak,háziorvos, van egy 13éves EKGja,és tökéletesen működik,igaz néha el kell küldeni szervízbe...)
Szia!
Ne izgúlj ennyi idősen csak a petezsák látható!És csak hüvelyi ultrehanggal tudja megnézni, mert annyira kicsi még!Mindenkinek így nézik egészen 12 hetes korig!2 hét múlva már láthatod a picikét és a kis szívdobogást!
Grat a babához!(37 hetes kismama)
Én még csak 8 hetes vagyok,de nekem hasi UH-on nézik a babócát és remekül látszik,depedig én sem vagyok sovánka!:)
7. hét körül látják a szívhangot,ne aggódj.
Szia!
Én is éppen 6 hetes terhes vagyok, 3 napja voltam orvosnál. Csinált belső ultrahangot, és nekem is ugyan ennyit mondott. Látható a petezsák+szikhólyag. Legközelebb 3 hét múlva kell mennem, akkor már több minden látható lesz. Szóval nyugi :-) és gratuálok a "picúrhoz" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!