Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam tegnap orvosnál,5...

Voltam tegnap orvosnál,5 hetes terhes vagyok és 10mm a petezsák! Az jó?

Figyelt kérdés
Valami tanácsot kaphatnék, hogy mit lehet enni,inni,mit nem lehet csinálni....Stb????Hogy minden rendben legyen!
2009. jún. 13. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Szia! A miénk 5 hetesen 9,4 mm volt.Úgyhogy teljesen jó.Ne egyél penészes sajtokat(pl:camambert),félig főtt-sült tojást és félig átsütött husikat.Ezen kívül ami jól esik.Persze lehetőleg ne az édességet tömd.Egyél sok gyümit,zöldséget,ami épp szezonális.Inni leginkább vizet érdemes,kerüld a cukros lötyiket.Bár néha jól esik,tapasztalat.:)Ha a dokid rendben talál mindent,akkor bármit csinálhatsz,csak módjával.Az első 12 hét a legkritikusabb,én kivártam és azóta kezdtem tornázni,meg amihez kedvem van.Ja, és szedj terhesvitamint!

Gratulálok,boldog babavárást!

16 hetes kismami

2009. jún. 13. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Igy van...ahogy elöttem irták.De azért a gyümölcsökkel is vigyázni kell ,mert némelyiknek olyan magas a cukortartalma,hogy csak nooo..Lesznek dolgok ,amiket vagy megutálsz vagy csak a szagukat nem birod majd,és lesz olyan is ,amit eddig utáltál és most majd kifejezetten jól fog esni.Nagy általánosságban ,ami neked jól esik azzal nem okozol semmilyen problémát.

A nagyon sós és fűszeres ételeket kerüld, a só megköti a vizet.Igyál sokat ,főleg tiszta vizet és ha fáradtnak érzed magad ,ne szégyeld ,pihenj le ,ha csak 20 percre is.

2009. jún. 13. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja...még valami : ne idegeskedj,csak szépre-jóra gondolj,a baba megérzi,ha nyugtalan a mamája.Gyönyörű egészséges babád lesz,csak ez járjon a fejedben és mosolyogj sokat:)
2009. jún. 13. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!