Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szabad szedni szorongásra?

Mit szabad szedni szorongásra?

Figyelt kérdés

Nem szedem a frontint, amit a szpichiáter írt. Babát várok. Elég sokára tudok visszamenni hozzá, de nagyon szorongok, pánik félelmem van. Mindent túlaggódom, lehet olyan dolgokat képzelek be amik nincsenek ott. Ezt nem tudom, mert nem tudok bízni az ítélőképességemben.

Nődokihoz is csak 2 hét múlva megyek.

Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

2018. máj. 26. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Hát mondjuk nem kéne szorongásos, pánikbetegként gyereket vállalni, aki nem tudja, hogy beképzeli-e a dolgokat vagy sem, mert nem tud bízni a saját ítélőképességében... Jesszus, ezt még olvasni is félelmetes és így akarsz gyereket vállalni...? Borzasztó.
2018. máj. 26. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek ilyen gondjaim; de a terhességem során olyan helyzetbe kerültem, hogy rettegni kellett a babámért, hogy megmarad-e egyáltalán. Ez a stressz, az állandó izgulás pedig fokozta a görcshajlamomat, ami csak tovább rontott volna a helyzetünkön, úgyhogy nyugtatót kaptam ennek kiküszöbölésére. Nekem akkor a kórházban Seduxen-t adtak.
2018. máj. 26. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem szeretnélek bántani, de ha Frontint írtak fel, akkor nem valószínű, hogy ilyen-olyan teák, homeos szerek segíteni fognak. Én a helyedben felhívnám vagy a nőgyógyászom, vagy a pszichiátert (bár inkább az utóbbit) és elmondanám a problémát és megkérdezném, mit vehetek be terhesen. Minél hamarabb, biztos nem lennék így minimum két hetet még... Ez az állapot sem jó a babának, és neked sem.
2018. máj. 27. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Sajnos nekem is van szorongásom van csak nekem generalizált. Nekem a Rivotrilt írta fel a pszichiáterem, viszont amikor megtudtam hogy terhes vagyok azonnal abba hagytam. Nagyon nehéz mert nagyon aggódók a baba miatt, hogy minden rendben legyen vele. 5 hetes vagyok most :) próbálom magam nyugtatni, hogy minden rendben (valamikor kisebb nagyobb sikerrel sikerül is) sajnos nálam is megvan a gombóc érzés a torokban amit nagyon utalok :( . Próbálok mindig arra gondolni, hogy nyugodtnak kell maradnom a baba érdekében is. Nagyon nehéz!

Kiváncsi vagyok, hogy te most hogy vagy?

2018. máj. 27. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó pszichlógus segítene. Egy csomó mindent lehet szedni baba mellett. Mondd, hogy olyat írjon fel,amitől nem lesz baja a babának.
2018. máj. 31. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!