Terhesség alatt szabad kis mennyiségben alkoholt inni?
Én télen voltam igazán sok hetes terhes, akkor 2 alkalommal ittam egy kicsi pohár forralt bort.
A többit nem kívántam, de ha valami olyasmi volt, 1-2 kortyot kortyoltam a párom cideréből vagy fröccséből.
Időben, a 40. héten szültem.
36 hetes vagyok és semmit nem ittam.
Terhesség előtt ha ittam azért legalább 2 pohárral vagy akár 3 is megittam.
Terhesen 1 deci bort teljesen feleslegesnek tartom.
De biztos van aki 1 pohárral megiszik pl ebéd mellé. Engem nem is zavar de én biztos nem tenném
Nem ittam egyszer sem az első terhességem alatt sem és most sem. Sőt, kaptam kézműves konyakos meggyet és azt sem kóstoltam meg. Pedig amúgy időnkémt szoktam inni pár pohárral.
Nem ítélem el azt, aki megiszik 1 deci bort vagy egy pohár sört de én inkább kihagyom. Biztos akkor sem lenne baja ha néha elszívnék egy szál cigit de azt sem teszem. Majd amikor már kint lesz a baba és már nem szoptatom, lehet néka iszogatni, cigizni, tatár beafsteaket enni stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!