Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szabad kis...

Terhesség alatt szabad kis mennyiségben alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Ti ittatok egyszer egyszer egy deci bort, vagy egy fröccsöt nyáron a terhességetek alatt?

2018. ápr. 20. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Barátnőm ivott 1-2 fröccsöt nyáron a nagy melegben, ha jól esett neki. Kutya baja nem lett a gyereknek... Ennyitol nem lesz semmi baja, szimplán csak túlmisztifikaljak egyesek.
2018. ápr. 20. 22:07
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

1-1 pohár bortól semmi baj nem lesz..

Nekem a doki javasolta keményedésre..hogy nem minden nap...de egyszer-egyszer..

30 hét alatt 2 dl bort ittam meg.. Kb 4 alkalomra bontva

2018. ápr. 20. 22:13
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

Azt mondjak, hogy 1 deci vorosbor olykor nem art.

Nem tudom...

En nem terhesen sem ittam. Ki nem allhatom az alkoholt.

2018. ápr. 20. 23:35
 14/22 anonim ***** válasza:
48%
3 db dianás cukor 2 nap alatt - ennyi alkohol került belém 4 terhesség alatt. Szoptatáskor előfordul, hogy a megbízhatóan jó alvók mellett este ittam 1-2 deci sört, de reggeli szopira az bőven kiürült. 😊
2018. ápr. 21. 05:11
 15/22 Abíság ***** válasza:
22%
Sziasztok! Kizárólag 0%-os citromos sör, nyáron voltam és most is leszek nagyon terhes és ez nagyon jól esik a melegben.
2018. ápr. 21. 06:53
 16/22 anonim ***** válasza:
36%
Igen, néha megittam 1-2 deci bort, nagyon jólesett. A gyerek teljesen egészséges. Azért nem kell ennyire dramatizálni a dolgokat, ennyitől az eg világon semmi baja nem lesz. Ismerek 2 olyan nőt is, aki majdhogynem az egesz terhessége alatt rendszeren ivott és még az ő gyerekük is makk egészséges... Meg olyan is van, aki egyszerűen az elején nem tudja még h terhes, ezért nyugodtan iszik pl egy buliban, aztán mégis egészséges lesz a gyerek. Kos mennyiségből nem lesz probléma, csak sokan azt hiszik, hogyha terhesek még a széltől is óvniuk kell magukat..
2018. ápr. 21. 07:56
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

Igen en sorozok. Imadom! Mind3 terhessegemnel soroztem. A dokim is mondta h lehet a vedono is a ferjem is aki szinten orvos. A szulesznom borral itatna de azt annyira nem szeretem. :)

40.hkm

2018. ápr. 21. 09:08
 18/22 anonim ***** válasza:
57%
Eleg vicces, hogy aki lemerte inni, hogy egy-két deci sörtől vagy bortól kutya baja nem lesz annak a szerencsétlen gyereknek, az mind le van pontozva. Csak azért, mert valaki terhes még nem kell lemondjon minden dologról az életében és nem kell megszűnjön embernek lenni! Ugyanúgy ő is kívánhat néha egy kis pohár sort vagy bort például..
2018. ápr. 21. 09:17
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Én kimondottan kívántam a vörösbort a vége felé. Ittam is, de természetesen csak pár kortyot. Megkérdeztem a dokimat elötte, és ő azt mondta hogy ha kívánom akkor egy picit ihatok! Hozzáteszem alapvetően egy évben maximum 2x-3x iszom alkalom adtán (szülinap, szilveszter) akkor is csak a koccintás miatt egy egy pohárka pezsgőt. Szóval nem azért ittam mert alkesz vagyok, szimplán megláttam a boltban a polcon az édes vörösbort és kívántam. Ennyi!
2018. ápr. 21. 10:19
 20/22 anonim ***** válasza:
28%
Az alkohol könnyen átmegy a mehlepènyen.És míg a felnőtt meg sem érzi a 2 deci bort addig azért gondoljunk bele ,hogy mekkora a baba gyomra pl.Születèsènèl is akkora még csak mint egy cseresznye mag. Személy szerint engem nem zavar az ha valaki meg iszik 1 deci akármit. Én nem tenném,az én védőnőm is ellenzi.Amúgy sem látom értelmét. Mi 1 deci bor de komolyan😂😂😂Terhesseg előtt sem ittam 1 deci bort.Vicces mennyiség.Mèg egy ebéd mellé is többet meg lehet inni.
2018. ápr. 21. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!