Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Juliusra kiirt kismamak hogy...

Juliusra kiirt kismamak hogy vagytok? 😊

Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Izzadok!:)) dagadok, gurulok.. nem a legjobban, de nyugtatom magam azzal, hogy megeri :)
2018. máj. 23. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is nehezebben viselem mint a többit , dagadok, vizesedek. Negyedik baba. Tegnapi új szerint nagyobb is és az orvos szerint is inkább június végi baba lesz :)
2018. máj. 23. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy idáig is eljutottunk! 5 hónapja fekszem, ebből 3 kórházban volt.

Vannak nehézségeim, fájdalmaim; de jó, hogy egyben vagyunk még. A kiírt dátumig sajnos nem hiszem, hogy eljuthatunk...

2018. máj. 23. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Mennyire becsultek?🙂
2018. máj. 23. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én viszonylag jól vagyok, csak sokszor akacsony a vérnyomásom. Második baba, van egy 20 hósom, na ezzel a vérnyomással, ami nekem van (90/60) öröm utána futkározni... más szerencsére nincs, talán már nehezebbek az éjszakák, de eddig nem vészes.

Még 6 hét van hátra 😊

2018. máj. 24. 04:12
 6/7 anonim válasza:
100%
Nekem már csak 4 hét van vissza, de regota faj mindenem (hatam, bordaim alatt, agyekom) es rengeteget kemenyedek a 33.hettol, hiaba magnezium vagy barmi, sose gondoltam volna, hogy 1.babat ilyen nehezen viselem 26 evesen..
2018. máj. 24. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Elég jól vagyok, a hát- és derékfájáson kívül szinte semmi tünetem sincs. :) (Utóbbiakat azért viselem különösen nehezen, mert még dolgozom.)
2018. máj. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!