Párom nagyon szeretné az Alex nevet, nekem is tetszik, de régen a kutyánkat is így hívták, ezért kicsit ódzkodok tőle. Gáz lenne, ha mégis Alex lenne?
Ha a kettő közül kellene választanom, akkor én inkább a Patrik mellett döntenék. De ez az én véleményem, nem nekünk kell itt dönteni, hanem nektek, én döntöttem a saját fiam esetében.
Az Alex is teljesen jó név, nincs vele semmi baj, igazán pasis, viszont tény és való, hogy nem a te kutyád volt (van) az egyetlen, aki szintén erre a névre hallgat.
Ugyanakkor meg ez nem jelent semmit, mert ez szerintem neked sem jutna ez túl sokáig az eszedbe, hamar a fiad lesz az egyetlen Alex, aki az eszedbe jut.
Itt elsősorban az a nagy kérdés, hogy neked gáz-e. Ha kellemetlenül érzed magad miatta, vagy kétségeid vannak, akkor inkább még várjatok egy kicsit ezzel a döntéssel (ha még van idő), hagyd egy kicsit érni a dolgot magatokban.
az alexnek veletlenul van magyar megfeleloje, a Sándor.
én nem választanám, de ha mindkettőtöknek tetszik, akkor bátran!
(mondjuk én beszélek, akinek a fia valószínűleg Konrád Leó lesz :))
Amugy ha csufolni akarjak a neve miatt, akkor minden nevet lehet csufolni, szoval ez ne tartson vissza!!!
Nekünk Alex lesz..és amikor mondtam az egyik kollegámnak, azt mondta a felesége, hogy szerinte kutyanév, mert németo-ban laknak a szülei és ott ez a kutya neve..én meg mondtam, hogy pont fordítva van a dolog..előbb volt a névnaptárban, aztán kezdték adni kutyának is a nevet..de van a házunkban szandra nevű kutya is és akkor mi van??!!
Ne óckodj ezmiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!