Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesen van...

Veszélyeztetett terhesen van rá esély hogy felvesznek engem valahova dolgozni?

Figyelt kérdés

18 hetes vagyok.

Szeretnék dolgozni mert unalmas itthon lenni.

Viszont nem volt munkahelyem ezért nem táppénzen vagyok

2018. máj. 20. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én PCOS és IR mellett lettem terhes...ezzel a két tényezővel alapból "veszélyeztetett" kategóriában vagyok (mivel nagyobb a vetélés és az egyéb komplikációk esélye) annak ellenére, hogy a baba jól van, és dolgozni is enged a szülészem. (23. hetes vagyok)

A gond szerintem inkább az, hogy terhesen nehéz lesz munkáltatót találni...vagy valaki olyan fog felvenni aki majd arra játszik, hogy kiköt 3 hónap próbaidőt. Te dolgozol ő viszont még mielőtt megszülsz próbaidő alatt felmond (olyankor még nem él a felmondási védelem) így gyakorlatilag semmiféle kötelessége nem lesz a szülésedkor, és neked sem lesz meg a biztosítási jogviszonyod. (ami csed-hez gyed-hez kell) Persze ha neked ez nem gond, menj nyugodtan bár arra számolj, hogy azért a 20 hét után minden szép lassan nehezebb lesz.

2018. máj. 20. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Veszélyeztetett voltam, Endometriózis, 9 cm-es mióma és nyugalomban 120-as pulzus miatt. Ettől függetlenül a nyolcadik hónapig kórházban dolgoztam nővérként.
2018. máj. 20. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:

A legújabb előírás szerint pl a 4. terhesség is automatikusan veszélyeztetett. Csak néztem a védőnőre, ő meg vonogatta a vállát, hogy ez az új szabály.

Szóval én hiába vagyok 100%-ban egészséges, semmi bajom, mégis veszélyeztetett terhesnek számítok.

De nem is ez a lényeg.

18 hetes kismamát, új helyre, ismeretlenként, nagyon csodálkoznék, ha felvenne bárki is. Max gyárba, sor mellé, az meg nem éppen álommunka egy kismamának.

2018. máj. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!