Veszélyeztetett terhesen van rá esély hogy felvesznek engem valahova dolgozni?
18 hetes vagyok.
Szeretnék dolgozni mert unalmas itthon lenni.
Viszont nem volt munkahelyem ezért nem táppénzen vagyok
Nem, nincs.
de ha belegondolsz: te felvennél egy veszélyeztetett terhest, aki dolgozik 1-2 hetet aztán 3 évi fizetését felveszi munka nélkül?
szerintem fogalmatok nincs arról, mitől lehet veszélyeztetett egy terhesség. Én is annak minősülök, két éves koromtól diabetesem van, de ettől még nem vagyok keresőképtelen.
De lehet valaki veszélyeztetett pusztán attól, hogy korábban több vetélése vagy koraszülése volt. Ettől ez a terhessége még lehet egészséges és ezért szintén nem keresőképtelen...
A veszélyeztetettség nem azonos azzal, hogy otthon kell feküdnöd.
Szerintem teljesen mindegy a munkaadó szempontjából a veszélyeztetettség. Miért venne fel valakit, aki mire betanul már el is megy szülni?
Nem éri meg a befektetett energiát.
Jaj, hagyd már 9-es! Ha a "veszélyeztetettség" nem befolyásolja a keresőképességet, értelme nincs felemlegetni.
Én is veszélyeztetett voltam, mint a terhesek 90 %-a, mivel szinte semmiségért is ráírják a papírodra,
de gyakorlatilag semmilyen veszély nem fenyegetett, mint ahogy téged sem.
Akkor lettél volna veszélyben, ha kezeletlen a cukorbajod.
Én meg akkor, ha nem szúrom a vérhígítót.
Szúrtam, mellette pedig simán dolgoztam a végéig.
De nem csak ilyen "veszélyeztetettség" létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!