16 hetesen nem lattak kisfiút. Van esély hogy mégis felfedeznek később valamit? 😀
Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 14:57
1/5 anonim válasza:
Hányszor kérdezed még meg? Ha lány lesz mit csinálsz,kiviszed a tajgetoszra,vagy mi? Az nem nől ki egyik napról a másikra, ha takarásban volt úgy is kiderül,de ha látta a doki rendesen akkor esélyes hogy lány.
2/5 anonim válasza:
Ha nem látták a nemét, akkor van esély.
Ha azt mondták lány, akkor már nem sok esély van.
(bár férjem barátjának végig lányt mondtak. Most fél éves a kis Zalán...)
3/5 anonim válasza:
Mi lenne ha inkább annak örülnél, hogy egészséges?
4/5 A kérdező kommentje:
Az orvos annyit mondott hogy "nem látta hogy kisfiú"
2018. máj. 14. 17:02
5/5 anonim válasza:
Nem értem miért kell támadni. Nekem 20.héten azt mondta a doki szerinte kislány de nem 100% mert folyton mocorgott..viszont a dúlám azt mondta ő látta a fütykösét. 29. héten 4D n tutira mondta a doki , hogy kislány .. viszont tudok olyan párról akiknek szintén ezt mondták majd kisfiuk született :D Ezek után nekem hetente mennem kellett uh ra .. Első alkalommal mondtam a dokinak ,hogy nézzük meg biztos kislány e . Ő is annak látta majd elmondtam ,hogy félek megvenni a kislányos ruhákat emiatt . Biztosított róla ,hogy kislány . Következő alkalommal magától megkérdezte,hogy megnézzük megint vagy már megnyugodtam ,hogy kislány ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!