Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van mégis valami esély?

Van mégis valami esély?

Figyelt kérdés
Leirom röviden, kiderült 3 hete hogy a barátnöm terhes, ma volt orvosnál és megsem nézte a kicsit az ultrahangon:( 9 hetes az a döntése hogy elveteti, engem ez annyira megvisel hogy már sirok rajta:( én is kismama vagyok 17 hetes és lehet hogy ezért visel meg ennyire a döntése, jövöhéten megy vissza az abortusz miatt már ha bele gondolok hogy addig él a kicsi már a sírás gyötör, de az az érdekes hoyg mink egy hete beszéltünk és akkor még teljesen más volt a véleménye, én arra gondolok hogy az ex pasija beszélte tele a fejét mert a kicsi is töle van. Kint élünk külföldön már arra is gondoltam hogy megszülné és ha mégis úgy dönt hogy nem akarja akkor oda adja egy olyan családnak akik már régóta szeretnének babát és akkor nem kellene megölnie!!! egyszerüen nemtudom mit tegyek?! a csaj 27 éves nem fiatal már. vélemenyre lennék kiváncsi.
2011. szept. 14. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem akarja vállalni a babát, akkor Te nem szólhatsz be! Ő majd eldönti mit akar.

Megértelek, de ezen ne gyötörd magad, terhes vagy, foglalkozz a saját piciddel!

egy anyuka

2011. szept. 14. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, próbálj meg szórólapot szerezni az örökbeadásról, ne csak elvben legyen szó róla.
2011. szept. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!