Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakori az Rh összeférh...

Milyen gyakori az Rh összeférhetetlenség?

Figyelt kérdés

Volt itt valakinek esetleg? Mikor derült ki?

0- a vércsoportom, páromét nem tudjuk.

2018. máj. 19. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel te - vagy, kicsi az esélye, hogy a párod is az, mivel a + a gyakoribb, tehát közel 100 %.

Dokinak mondod. Szülés után kapsz egy injekciót, probléma letudva.

2018. máj. 19. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is 0- vagyok. Férjem rh+. Nem csak a terhesség végén kell anti-D, hanem a következő esetekben is:

-Vérzés terhesség alatt, főleg, ha a placentából

-Amniocentézis, CVS

-Hasat ért nagyobb trauma (pl. esés, autóbaleset)

-Magzat külső befordítása

-Terhesség alatt bármilyen méhen belüli beavatkozás

Nekem adtak az első trimeszterben is ellenanyagot, mert ömlött belőlem a vér.

2018. máj. 19. 15:34
 3/5 A kérdező kommentje:

És ezt automatikusan nézik vérvételnél? Szerdán megyek orvoshoz, rákérdezek majd.

Nekem volt vérzésem a 6.hét környékén, de csak pár csepp, és állítólag nem friss volt, nem méhből jött, így remélem nincs miért aggódnom.

2018. máj. 19. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az nem gond. Belőlem ömlött, kb. az egész éves mensi-m távozott néhány óra alatt.
2018. máj. 19. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
én rh - vagyok,kisfiam +.szülés után kaptam szurit,ennyi volt. novemberben volt egy vetélésem (9.hét),azután is adtak. most ikrekkel vagyok terhes,és már ott van a pecsét a kiskönyvemben,tehát megint fogok kapni.
2018. máj. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!