Rh összeférhetetlenség? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi?
Jaj de jó, most kicsit megnyugodtam :) Az 1. kisfiam 6 éve született, ő Rh+ lett mint az apukája. A szülés után megkaptam az anti D injekciót. Nekem is 3-4 nap késés utá megjött mint egy sima menstruáció. Ha lennék korán tesztelős, ki sem derült volna, mivel a mensi napján már negatív volt a teszt.
Most várjuk a 2. babánkat :) Remélem, minden rendben lesz!!!
Tényleg így van. Én is rh - vagyok, a párom rh +. Volt 4 kémiai terhességem, aztán egy ikerterhességem, ahol negatív lett az ellenanyag szűrésem, tehát 4x sem okozott semmi gondot. Az ikreinket sajnos elveszítettük a 20. héten, most pedig 10 hetes vagyok.
Az ikrek után kaptam anti-d-t. Fél év múlva visszaellenőriztettem, és akkor sem volt ellenanyag a szervezezemben.
Én úgy tudom, hogy csak a szívhang utáni vetélésnél kell az anti-d; csak akkor lehet gond.
Sajnálom, ami az ikrekkel történt. Kívánom a legjobbakat a leendő babához!
... és köszönöm, lányok, hogy válaszoltatok :)
Nem mert az embrionak nincs vere 5 hetig kb
En 5+4 hetesen veteltem el, akkor se kaptam Anti Dt mert szivhangs sosem volt sajnos. Igy aztan nem kellett
Azota terhes vagyok újra. Semmi bajunk, figyelik , gyakran nezik.:)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!