Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki 40 év...

Van itt olyan, aki 40 év fölött lett terhes?

Figyelt kérdés

Hanyadik gyerekkel és milyen volt a terhesség/szülés? Hány éves voltál pontosan?

Erősen gondolkodunk, de kicsit felek is. 3-4 gyereket szerettünk volna, egy van, és gondoltuk, hátha lehetne meg testvére.

43/N

2018. máj. 19. 01:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Jó volt olvasni az utolsót is. Hat, én is reméltem, hogy jön 2 éven belül egy teso, és hátha meg egy harmadik.

De már az egynek is nagyon örülök.

Gratulálok nektek!

2018. máj. 19. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jò volt olvasni, hogy nem vagyok egyedül, aki ennyi idôsen vállalt és még szívesen vàllalna gyereket :)

Természetes ùton vagy lombikkal tervezed?

2018. máj. 19. 15:24
 13/19 A kérdező kommentje:
Természetes uton.
2018. máj. 19. 15:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is ùgy fogant:)

Sok sikert! Drukkolok!:)

2018. máj. 19. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek. Én nem szülnék 40 felett.

Fiatalon lettem anya, életem legjobb döntése volt. Most vagyok 41 éves, a fiam 24. Önálló, jó egzisztenciával rendelkező, felnőtt férfi.

Mi pedig a férjemmel éljük az életünket, dolgozunk, utazgatunk, stb. Persze, nem azt mondom, hogy aki negyven felett akar szülni, az bolond, amit leírtam az csak az én véleményem.

2018. máj. 19. 17:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinteséget, bár nem az volt a kérdés, hogy szülnél-e 40 felett. 😉
2018. máj. 19. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:

43 évesen szültem a negyediket.

A többi hármat huszonéves koromban.

Spontán baba, akire 2 evet vártunk.

Ezzel a terhességgel volt minden, diabétesz, magas vérnyomás, babának kisebb problémai. Úgy éreztem magam, mint egy állatorvosi ló a végére 😀

Végül 36 hetesen sürgősségi császárral fejeztük be.

De a kisfiam egészséges, boldog 15 hónapos, aki rengeteg örömet hozott a családba.

Bármikor gondolkodás nélkül belevágnék megint.

Te nemrég szültél problémamentesen. Szerintem nincs min gondolkodni.

2018. máj. 19. 22:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen spontán volt, vagy a 2 év próbálkozás közben akadt kiküszöbölendo probléma? Gratulálok amúgy!
2018. máj. 20. 00:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Teljesen spontán.

A két év alatt volt egy vetélésem is.

Nem akartunk orvosi beavatkozást semmiképp. Úgy voltunk vele, hogy csak spontán jöjjön a baba. Ha elmentem volna dokihoz, ebben a korban biztos talált volna eltérést, amire ad valamit, aminek a mellekhatására másik valamit, és így tovább. Ebből nem kértem.

Viszont adtam magamnak végső határidőt a "babaprojekt" befejezésére, amit többször is módosítottam persze 😄

Végül júniusban fogant 2016-ban, szeptember volt a legvégső határidő.

2018. máj. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!