Van itt olyan, aki 40 év fölött lett terhes?
Hanyadik gyerekkel és milyen volt a terhesség/szülés? Hány éves voltál pontosan?
Erősen gondolkodunk, de kicsit felek is. 3-4 gyereket szerettünk volna, egy van, és gondoltuk, hátha lehetne meg testvére.
43/N
Köszönöm! Jó volt olvasni az utolsót is. Hat, én is reméltem, hogy jön 2 éven belül egy teso, és hátha meg egy harmadik.
De már az egynek is nagyon örülök.
Gratulálok nektek!
Nekem is jò volt olvasni, hogy nem vagyok egyedül, aki ennyi idôsen vállalt és még szívesen vàllalna gyereket :)
Természetes ùton vagy lombikkal tervezed?
Nekünk is ùgy fogant:)
Sok sikert! Drukkolok!:)
Őszinte leszek. Én nem szülnék 40 felett.
Fiatalon lettem anya, életem legjobb döntése volt. Most vagyok 41 éves, a fiam 24. Önálló, jó egzisztenciával rendelkező, felnőtt férfi.
Mi pedig a férjemmel éljük az életünket, dolgozunk, utazgatunk, stb. Persze, nem azt mondom, hogy aki negyven felett akar szülni, az bolond, amit leírtam az csak az én véleményem.
43 évesen szültem a negyediket.
A többi hármat huszonéves koromban.
Spontán baba, akire 2 evet vártunk.
Ezzel a terhességgel volt minden, diabétesz, magas vérnyomás, babának kisebb problémai. Úgy éreztem magam, mint egy állatorvosi ló a végére 😀
Végül 36 hetesen sürgősségi császárral fejeztük be.
De a kisfiam egészséges, boldog 15 hónapos, aki rengeteg örömet hozott a családba.
Bármikor gondolkodás nélkül belevágnék megint.
Te nemrég szültél problémamentesen. Szerintem nincs min gondolkodni.
Teljesen spontán.
A két év alatt volt egy vetélésem is.
Nem akartunk orvosi beavatkozást semmiképp. Úgy voltunk vele, hogy csak spontán jöjjön a baba. Ha elmentem volna dokihoz, ebben a korban biztos talált volna eltérést, amire ad valamit, aminek a mellekhatására másik valamit, és így tovább. Ebből nem kértem.
Viszont adtam magamnak végső határidőt a "babaprojekt" befejezésére, amit többször is módosítottam persze 😄
Végül júniusban fogant 2016-ban, szeptember volt a legvégső határidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!