Kövér leszel...mi lenne? Semmi.Én 30 kilót híztam,igen,ettem rendesen,de hát az egész életem végig edzettem,diétáztam,terhesen meg kitörtek rajtam az elfojtott kulináris vágyak.Megszültem,szoptattam,aztán leadtam egy szálig.
2018. máj. 17. 20:22
12/15 anonim válasza:
Miért mondjátok, hogy semmi, mikor káros lehet akár a magzatra is? Nem véletlen, hogy manapság már szigorúak, magas vérnyomástól elkezdve egy csomó probléma lehet, az esztétikától eltekintve. Azért a terhességek nagy részében nem kéne elhízni, csak oda kéne figyelni.
2018. máj. 17. 21:17
13/15 anonim válasza:
Jól megszívod,amikor le kell adni. Annyit szenvedsz ha nincs szerencséd,hogy rögtön megdogadod,legközelebb jobban figyelsz.
2018. máj. 17. 23:37
14/15 anonim válasza:
Anyósom korában 60 lesz,azt mesélte ha valaki 10 kg-nál többet hízott beutalták a kórházba gyumölcsnapokra.Azt mondta pont a szülés előtt kellett bemennie alig volt ereje szülni.
Én 6 éve 23 kg-ot hiztam.
De amint megszültem se hasam nem maradt szépen visszahúzodott,és a szoptatásssal újra régi formámat visszakaptam.Sőt szerintem még 5 kg minusszal is.Igaz 2 éves koráig szoptattam.
Mostanába kicsit híztam most többről indulok 8 hetes vagyok és lehet a második gyereknél marad rajtam egy kis plusz,de én lehet m3gkővezni én azért terhesen nem fogok diétázni...Szerintem az nem egészséges.Persze nem azt mondom hogy nem figyelek mit eszem de amit megkívánok abból ezért nem adok lejjebb.
Mert láttam én olyan nőt is aki számoltam hogy mennyi grammot miből meg hogy...es a terhelési cukron meg megbukott...Nem hiszem hogy attól hogy valaki diétázik egészségesebb vagy könnyebb neki mint nekünk akik bűntudat nélkül étkezünk.
Es ne 200 kg-osnak képzeljetek el...:)Most 8 hetesen 57 kg vagyok.
2018. máj. 18. 06:20
15/15 anonim válasza:
25 kilót híztam, ebből 20 lejött a szüléssel. Ilyenkor még nem lehet megmondani, hogy ebből mennyi a tényleges háj. Én például nem tudtam, hogy vizesedek, mert nem voltak jelei. Bokám, lábfejem, kézfejem nem dagadt. 6 héttel szülés után -3 kilóba voltam a kiinduláshoz képest. Azt a terhességet végigzabáltam. A mostaninál figyelek, de így is ugyanott tartok kilóban, mint elsőnél. 21 hetes vagyok és 8 kiló jött fel. Egyelőre fogalmam sincs, hogy hova. Nekem nem szól a dokim, elsőnél se szól, pedig amúgy minden nagyon óvatos, körültekintő. Egyetlen egy dologra kell figyelni azt mondta, hogyha egyik napról a másikra szed fel az embert 3-4 kilót az utalhat toxémiára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!