Kecskeméten hová érdemes babamozira menni?
Figyelt kérdés
Milyen felvételt készítenek?
Mit kapunk és mennyiért?
Hallottam több dolgot is. Képeket és felvételt is adnak?
2018. máj. 16. 15:39
3/8 anonim válasza:
Én a fecskét ajánlom mindenkinek igazi élmény 7 képet adnak a babáról + 1 a méreteiről, ha a videót pendrive szeretnéd az 2000 valamennyi a CD-t nem tudom,azt hiszem a nagykép (ha szeretnél 1000 körül van) fél órás,órás biztos van a mozi,nem emlékszem pontosan az én babám nem igazán mutogatta magát pedig többször felkeltem sétálni hátha de nem jött össze,de ennek ellenére nagyon alaposan megvizsgáltak és kedvesek voltak.
7/8 A kérdező kommentje:
Ma voltunk. Sokkal többet kaptunk, mint a Czeizelben és többet is foglalkoztak velünk. Viszont mi DVD verziót kértünk és szerintem annak rosszabb a minősége, mint a pendrivenak. Ha megy valaki, akkor kérdezzen rá. Megéri szerintem a jobb minőségért a 2500Ft.
2018. jún. 19. 20:04
8/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan 2x nagyobb felbontást adnak a pendrive-os verziónál.
2018. jún. 19. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!