Kismamák, akik a vége felé járnak már, mit "gyűjtöttetek" össze a babakelengyébe a picinek? Felsorolás jeleggel le tudnátok írni?
Nagyon köszönöm! :)
31 hkm
Megvannak: ruhácskák, plédek, pólyák, textil pelenkák, törölközők, baba kozmetikumok, néhány csomag pelenka kezdésnek, cumik, cumik, cumisüvegek, babaágyneműk, légzésfigyelő, babakád, babamérleg, hőmérő, orrszívó, babaápolási szett, hordozó kendő, kenguru, szoptatós párna
Rendelés alatt: babaszoba, babakocsi
Mindent a 33. Hétre
34+3 ra minden kimosva
Ami hiányzik az a fürdető stb amit az orvos ír fel.
Bébiőr
Lázmérő külön...( nem is biztos, h lesz)
Cserébe még nincs kész a babaszoba ( festés, parketta) de a bútorok megvannak
Minden:
Ruhák
Kiságy
Szekrény.. Pelenkàzó..stb
Sterilező
Cumisüveg
Mellszívó( elektromos és kézi)
Alvásfigyelő
Pelenkák
Popsitörlő
Kifogó
Textilpelusok
Cumi( bár nem tervezem használni ha nem kell)
Bimbóvédő remélem nem kell
Babapléd
Babakocsi-hordozó ami gyerekülés is kocsiba
Kiskád
Kuka a pelenkáknak
Babamérleg
Apróságok: kiságyhoz baldachin.. Kaptunk pihenőszéket...stb
Hirtelen nem jut eszembe a többi
31. Hétre ezek sztem már majdnem mind megvoltak
2 napja vettem még a pelenkázótáskába vízhatlan alátétet az ikeában, ha idegen helyen kell tisztábatenni.
Kedden tosztázon az orvossal, hogy mi az amit a kórházba kell, nem kell vinni...ott mi a protokoll, akkor összerakom a csomagot, magamnak/ babának
A felsoroltak közül nagyon sok eszközt nem vettem, hanem kaptam/ kölcsönkaptam..pl magamtól nem lenne 2 mellszívóm, vagy bármennyire jó, babamérlegem sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!