Kidobtam a párom mert kiderült egy gusztustalan ember! Egyedül maradtam 18 hetesen! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya hajnali szakításon vagyok túl.
A páromat kidobtam miután betelt végleg a pohár.
Most egyedül maradtam teljesen.
A párom nemcsak az én de a még meg sem született babánk életét is tönkre tette 😢
Nagyon magam alatt vagyok egyszerűen legszivesebben eret vágnék semmi értelme így élnem
2018. máj. 17. 05:09
31/36 anonim válasza:
Már megint te, a szokásos történeteddel? A múlt héten még júliusban volt ezzel a másik nővel. És az eljegyzéssel mi van?
32/36 anonim válasza:
Jaj, nekem is gyanús volt!
A nagy komoly kapcsis 19éves!😂😂😂
Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy ő-e az a 19éves,aki a múltkor a halálán volt, csak mert 16hetes terhes.
33/36 anonim válasza:
Itt hagyok egy komit, csak mert erdekel az a roppant izgalmas tortennet
34/36 anonim válasza:
Gyerek vagy te is, meg a párod is. Mit vársz?! Anyukádnak részben igaza van... Ha az ember gyereket vállal később is benne van a pakliban, hogy az apuka lelép. De az anya felelőséggel tartozik. Sajnos a mai világban ezzel számolni kell. Itt lenne az ideje, hogy ne azzal foglalkozz, hogy mikor kit nézeget a párod (ne mondd nekem, hogy te sose néztél még meg pasit... ;) ) hanem azzal, hogy hoztál egy döntést, amikor 12 hetes korig nem vetetted el a babát. Innentől kutya kötelességed vállalni a felelősséget és a következményeket. Nem lesz egyszerű, de már nincs választásod... Ha kicsit helyretennéd magadban a dolgokat felfoghatnád micsoda kis csoda növekszik benned, sokat segítenél magadon is. Várj csak amíg elkezded érezni igazán mozogni, csuklani... ne mástól várj megoldást, onnantól, hogy teherbe estél és megtartottad vége a gyerekkornak, üdv a felnőtt világban ahol bizony nagyon sok kemény helyzet vár az emberre, amikre nem megoldás anyukádra mutogatni (saját magadnak köszönheted a helyzetedet) és ne keress felelősöket, hogy mentesítsd magad! Nézz szembe az élettel!
35/36 anonim válasza:
Meg is erdemled ha ennyi eszed van.. a srac helyeben en is ezt tettem volna. Akit az elejen lehetett az orranal fogva vezetni, utana is ott fogja.
Ha ennyire nem kell a gyerek miert tartottad meg? 12 heted volt elvetetni. Idota p*csa
36/36 anonim válasza:
Kamu, mar csak azert is mert ugyan ezt a sztorit mar olvastam nem olyan reg, es a lany ugy irt mint egy szolgalelku kislany a videki kisfalubol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!