Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kidobtam a párom mert kiderült...

Kidobtam a párom mert kiderült egy gusztustalan ember! Egyedül maradtam 18 hetesen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya hajnali szakításon vagyok túl.

A páromat kidobtam miután betelt végleg a pohár.

Most egyedül maradtam teljesen.

A párom nemcsak az én de a még meg sem született babánk életét is tönkre tette 😢

Nagyon magam alatt vagyok egyszerűen legszivesebben eret vágnék semmi értelme így élnem

2018. máj. 17. 05:09
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Volt egy kep a telefonjaban egy csajrol akit lefotozott es odairta hozza hogy waoo de jo segged van

Utanand futnek"

Azt mondta a haverjaval hulyultek

Ilyen es ehhez hasonlo mocsok hazugsagokkal tomik a fejemet

2018. máj. 17. 07:14
 22/36 anonim ***** válasza:
91%

Nezd anyukad akarja az unokajat ezek szerint, akkor add oda neki. Lehet szules utan megvaltozik benned par dolog, nem az apuka szempontjabol mert azt tudhattad volna elore, de ebbol majd tanulsz a kesobbiekben, hanema baba szempontjabol. Vagy lehet majd idovel valtozik meg benned valami a baba iranyaba.

Ha azt akarod tiszteljenek es becsuljenek es halljak meg az akaratodat ahhoz neked kell valtozni. Ki kell vivni a tiszteletet, pl aki nem tisztel elegge azzal nem foglalkozok es nem kerulok ilyen helyzetbe (apuka). Nem gyartok neki magyarazatokat es kifogasokat stb... de fiatal vagy meg es ez is a tapasztalasod resze mint mindenkinek. Ha felnottkent akarsz viselkedni akkor vallalod a kovetkezmenyeket, ezzel kivivod a tiszteletet es megbecsulest. Nem pedig az ongyilkossagot hajtod. Valjuk be ezt a helyzetet te teremtetted a sorozatos hibas lepeseiddel es donteseiddel. Te adtal eselyta sracnak mikor mar reg ki kellett volna b**ni nem hogy gyereket vallalni..ezeket at kell latni. Maskor okosabb leszel es ezek altal fejlodsz.

Ha anyukad bevalallja akkor amig nem rendezed magad gondokoskodjon o a picirol. Majd te is lehiggadsz ugyis.

2018. máj. 17. 07:14
 23/36 anonim ***** válasza:
98%
nyilván mindenki hibás, csak te nem. mondd csak egy ilyen trágyadomb kapcsolatban egy ilyen legalja pasi mellett olyan bonyolult dolog lett volna rendesen védekezni? Komolyan, nem rakétatervezés fogamzásgátlót szedni vagy gumit venni (még jobb, ha mindkettőt beszerzed, lévén ha megcsalt már nem csak gyereket, de mást is összeszedhetsz tőle). Elhiszem, hogy rossz a helyzet, de mégis mi a lópikulát csináltál te magad, hogy elkerüld mindezt? Ki kellett volna hajítani a fenébe, mikor kiderült milyen, nem megbocsájtani mndig és védekezés nélkül hancúrozn ivele. most meg föl vagy háborodva. 19 évesen lehetne több eszed. Persze a "mi lett volna ha" rajtad már nem segít,helyzet van, amit meg kell oldani. Le kell építeni mindenkit a fenébe, első körben a pasidat (bár amennyi eszed van, tutira visszaengeded, aztán szenvedsz majd még pár évet), aztán anyádékat is. Tudsz gondoskodni magatokról egyedül? mert ha nem, bajban leszel, bár van anyaotthon is, az is jobb, mint ez a díszes bagázs. Dolgozol? ha nem, akkor gyes, csp., meg a tartásdíj, amit majd megítélnek, aztán bölcsi mihamarabb és munka. 18 hetes magzatot, ha egészséges és a terhesség az anya életét nem veszélyezteti már nem abortálnak nagykorú esetében. Szedd össze magad, mert ebben a sztoriban jómagad is legalább annyira ludas vagy, mint a többi szereplő, de most már másért is felelősséggel tartozol. Ha nem megy, akkor meg keress fel egy alapítványt (Bölcső) például, segítenek mindenben, aztán örökbe adhatod a babát, ha akarod, vagy ha a születése után is úgy érzed meghaladja az erődet a feladat.
2018. máj. 17. 07:19
 24/36 anonim ***** válasza:
39%

Jó és?

Millióan vagytok így.

2018. máj. 17. 07:56
 25/36 anonim ***** válasza:
97%

"Azt mondta a haverjaval hulyultek

Ilyen es ehhez hasonlo mocsok hazugsagokkal tomik a fejemet"

Persze, hogy tömik, eddig is bevetted.Ez viszont kizárólag csak a te hibád!Mi volt eddig?Az, hogy a párod látta, neked minden beadagolható következmények nélkül.Nem most kellett volna már kidobni, hanem a terhesség előtt.Egyszerűen nem is értem, hogy volt gusztusod hozzá ezek után, ráadásként még terhes is lettél tőle.A "dehátszeretem" meg a "azt hittem majd megváltozik" nem indok.Iszonyat éretlen vagy és elvakult, és így akartál gyereket nevelni?Olyan vagy mint, aki bevette a gyerekkori hercegnős, királyfis meséket.Ne a mesékre alapozz, a való élet nagyon más.Te nem királylány vagy és a párod nem mesebeli herceg.Elsőként ebből kellett volna kinőnöd.Az a férfi, aki nem tisztel, szeret téged eléggé ahhoz, hogy ne hajtson melletted más nőket, az nem fog megváltozni, még a közös gyerek hatására sem!

De már eső után köpönyeg.A gyerek ott van, és most muszáj lesz talpra állnod.Sürgősen szedd össze magad, mert már egy gyerek élete is rajtad múlik!Ez nem játék.

2018. máj. 17. 08:01
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Októberben kiderült, hogy megcsalt...te ezek után keféltél még vele és még vedekezni sem tudtál. Az lett volna az alap, hogy bizonytalan kapcsolatban védekezem ezerrel, nehogy terhessèg legyen belőle!

18 hetes vagy, tehát nagyjából januárban estél teherbe! Októbertől januárig nehn sikerült felnyílnia a szemednek??

Anyádat meg hagyjad már, még nálad is hülyébb! Itt most neked kell helytállni!

2018. máj. 17. 08:09
 27/36 anonim ***** válasza:
87%
Ugye ez csak egy ócska kamu...
2018. máj. 17. 08:56
 28/36 anonim ***** válasza:
89%
Egyetlen ember baszta el az èleted: TE...
2018. máj. 17. 09:27
 29/36 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg senki nem ba.szta el az életét! Szedd már össze magad kérdező, ott van a hasadban a babád! Nem is biztos, hogy megcsalt a párod, hiszen csak egy képet láttál felirattal. Ez nem megcsalás! Az más kérdés, hogy októberben tényleg megcsalt, de te azután gyereket vállalrál vele! Ha megcsal, akkor majd megcsalod te is és majd lelépsz ha nagyobb lesz a baba, ő meg fizeti a gyerektartást. Nem kell ennyire drámázni! Azt főleg nem értem, ha ilyentől vállalsz gyereket, mit csodálkozol?
2018. máj. 17. 10:19
 30/36 anonim ***** válasza:
18%

Én egyet értek utolsóval. A gyerek miatt is maradnék, és megfigyelném. Ha továbbra is azt csinálja amit, akkor később is le lehet építeni a büdös pics.ába.

Igazából októberben nem kellett volna megbocsajtani, gyereket vállalni meg főleg. De ha már helyzet van, márpedig az van, akkor adj egy esélyt a családra. Mi mást tehetnél?

2018. máj. 17. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!