Hogy fogadjam el, hogy egy undorító, gyomorforgató, gusztustalan ember vagyok?
Ha pasi vagy:
www.masculin.hu
Ha csaj akkor is jó választás szerintem, de ha csaj vagy gondolom ismered a szépségszalonokat.
Mellesleg a "sztárok" se néznek ki különbül mint az átlagember, ők is olyan ocsmányak lennének mint a halál... de ők is szépségszalonokba járnak nem önmaguktól olyan szépek. Nagyon kevés ember néz ki jól mindenféle kozmetikai cucc nélkül. Amit itt elsoroltál azt elmondod a szalonban és ott találnak rá megoldást.
Gondolom tini vagy...
Én kozmetikus,és nincs olyan bőr amit ne lehetne helyrehozni.
Ha gyulladt,aknés akkor mondjuk inkább bőrgyógyász,írtad hogy szedsz gyógyszert,legyél türelmes,hatni fog,de vannak hatásos krémek amiket szintén orvos ír fel,és leszárítja a pattanásokat,mérsékeli a gyulladást.Néha ,nem gyakran ha van egy nagyon gyulladt pattid rakhatsz rá tetran krémet (vény nélkül kapható) de sokaknak a fogkrém is bevállt éjszakára.Nem írtad,hogy fiú vagy e vagy lány,de használhatsz korrektort,fiúknak is lehet,szépen eldolgozod,nem látszik,ha lány vagy akkor akár egy könnyű alapozó,fogamzásgátló,de a szülés is sokat fog segíteni rajta ha még akkor tartani fog a probléma.
Egy jó kozmetikus azért nem ártana de valaki profi aki ad neked megfelelő készítményeket otthonra,és szakszerűen,és RENDSZERESEN kitisztítja az arcodat.
Ha annyira undorító lennél, akkor nem lennének barátaid, akik veled szeretnének lenni.
Olyan undorító ember pedig nincs is. Csak ápolatlan.
Gondolom, nem valami súlyos rendellenességgel születtél, amiért furcsán nézel ki? De ha igen, arról meg nem tehetsz.
Szóval legyél ápolt és akkor már jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!