Van aki azért íratta ki magát táppénzre már a terhesség elején, mert utálta a munkahelyét?
Kezd nagyon tele lenni mindenem a munkahelyemmel és a kollégákkal, a főnökről nem is beszélve.
Csak azért nem hagytam ott őket, mert már terhesen hülyeség lenne felmondani. De nem fogom tudni elviselni ezt még hónapokig, megkérném a dokit, hogy a 2. trimesztertől írjon ki táppénzre.
Járt már valaki így? Nem kötöttek bele?
Én sem így szerettem volna, meg anyagilag is jobb lenne végig vagy legalábbis majdnem végig dolgozni, de ezt a stresszt meg ezt a társaságot nem bírom tovább. Minden nap gyomorgörccsel megyek be.
Igen, a harmadik hónaptól.
Velem megértő volt mindenki, azonnal kiírtak, mivel egészségügyi intézményben dolgoztam, és azt gondolták biztos azért megyek ilyen hamar, mert vigyázni szeretnék magamra. Persze ezért is, de leginkább a hangulat miatt szerettem volna mihamarabb távozni.
Ha gyomorgörccsel mész be, feszült vagy, kimerült stb...a munka miatt nyugodtan írasd ki magad. Igen anayailag biztos jobb lenne még maradni, de ha megtehetitek legyen a babád az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!