Hogyan segíthetnék a melleimen? Kell éjszakára sportmelltartó? Ér valamit, vagy csak árt?
A közhiedelem ellenére a tartószalagok sajnos nem tudnak megerősödni. Nem lehet őket edzeni sem. Ezt bármelyik plasztikai sebész elmagyarázza ha kell.
Genetika, ha valaki nem túl szerencsés könnyen megnyúlnak a szalagok. Védekezni ellene kizárólag folyamatos megfelelő támasztással lehet, amire még éjszaka is szükség van.
A sportmelltartó illetve az úgynevezett kompressziós melltartó, tökéletes támasztást nyújt.
Nekem ezt anno több plasztikai sebész is elmagyarázta. Korábban én is örökké melltartó nélkül voltam, de tipikusan gyenge szövetekkel rendelekző vagyok. Én plasztikáztattam a lógó melleimet, és a sebészem javaslátára én bizony a mai napig sportmelltartóban vagy komoressziósban alszom. Amúgy ő speciel plasztika nélkül is ezt ajánlaná minden nőnek.
Az elején nagyon utáltam éjszaka. De aztán gyorsan hozzá lehet szokni.
Most, hogy állapotos vagyok, most aztán különösen figyelek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!