Hogy segithetnek a baratnomnek?
Attól függ, hogy mit és hogyan csináltok? Van kedve nőnek lenni, van ideje magára a bébi mellett. Mert ha megszünt neki a világ, akkor qvára csak anya lesz, az a fajta aki zsíros hajjal macinaciban vasal a tv előtt amíg a poronty alszik, és slussz. Ha nem ez a helyzet, akkor lehet, hogy vmi bent ment el neki, és nem tud fogyni, nem is tudta, hogy hízékony... Pl nálam pont az ellentéte van, fogyok, sajna heti -1kg:( pedig eszek én mindent már lassan füvet is legelek, hátha segít.
Szervezzetek túrákat, pl ha Bp körül laktok, akkor Normafa, egy kis séta erejéig, mozogjon, legyen levegőn.
Ezen túl passz...
Azelott mindig csinosan oltozkodott, smink, szep hajstb. Levagatta a hajat, amit ritkan mos meg, nem erdekli hogy hogy nez ki. A tarsasagban pedig van nem is egy csinos anyuka, olyan is, akinek sokkal kisebb gyereke van.
De nem is akr eljarni sehova
Sokat dolgozom, es ugy gondolom hogy a hazimunka az o feladata. A kajat rendeljuk, csak takaritania kell egesz nap, meg neha kivasalni. Olyan sok ez???????
Az ismerosi korben levo nok vagy tesom, akinek harom kis gyereke van, segitseg nelkul, megis adnak magukra.
Mint irtam, a baba mar nem 2 hetes. Alszik is napkozben. Az alatt szerintem siman beleferne egy hajmosas, amit emlitettem neki amikor vendeget vartunk, de ot nem erdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!