Baratnomnek kernek segito valaszokat, tudtok ebben segiteni?
Ha még nagyon korai a terhesség,akkor kinin vagy jódinjekció meghozza a vérzést. Csak ezt nem szeretik beadni az orvosok,ezért nem is ajánlják. Menjen el egy jóhírű maszek nőgyógyászhoz,minél előbb. Államiban biztos nem csinálják meg.
A rossz kapcsolatból pedig lépjen ki.
Az én gyerekkoromban volt ilyen injekció, az egyik ismerősőmnek (és mivel a férje dologtalan alkoholista volt, ő meg minimálbérért takarítónő, nem hiszem, hogy tudott volna fizetni érte)beadták és el is ment a baba.
De ez olyan, mint a 72 órás tabletta, nem biztos, hogy bejön.
Valami hormon volt, amit azoknak a nőknek a szervezete termel, akiknek kilökődik a baba.
De lehet azóta ez nem legális és valóban Ausztriába kell menni. De régen volt.
Én úgy tudom, hogy léteik ilyesmi Magyarországon is, vagyis régebben tényleg volt, ma már nem tudom. Egyébként itt egy link a korai terhességmegszakításról, írnak benne az injekcióról is.
Az egész cécó lesz iszonyat drága. Lesz először egy nőgyógyászati vizsgálat Ausztriában biztosítás nélkül. Aztán lesz egy recept kiváltás majd a beadás költsége. Mindennel együtt olyan 3-400.000 Ft-ra saccolom a költségeit.
Egyébként nálunk is kísérleteztek vele, de sok nő belehalt, úgyhogy itt ezért nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!