Baratnomnek kernek segito valaszokat, tudtok ebben segiteni?
Nőgyógyász,ő fog tudni mindent elmondani.Itt hiába irogat bárki bármit. Gondolom,mivel a barátnőd élete és egészsége is fontos,igy nem kell kisérletezni mindenféle injekcióval/trükkel stb,de ezt 34 évesen tudni kellene.
Ha meg több százezret elő tud szedni egy injekcióra,akkor M.O.-n se okoz neki gondot a 30.000ft kifizetése az abortuszra,és nem utolsó sorban,van hova visszamenni ha baj van.
Nagyon sajnálom a barátnődet, ha megoldottátok ezt a problémát, segíts neki a kapcsolatából is kilépni.
Magyarországon tilos a gyógyszeres és az injekciós magzatelhajtás. Az esemény utáni tabletta az egyetlen gyógyszeres megoldás, ami a nemi aktus után 72 órán belül kell, hogy a szervezetbe kerüljön. Én anno 19 évesen csináltam mindezt végig, tudom, hogy működik. Mire az egész procedúrát végigjárjátok, már akkora lesz a magzat, hogy nem fogják tudni az injekcióval megoldani. Nem beszélve arról, hogy nincs rá semmi biztosíték, hogy az elhajtás sikeres lesz. Ha itthon vállalja az abortuszt, akkor egy nap alatt megvan az egész, és mehet haza vígan és dalolva. Én biztos nem vállalnék egy ilyen injekciós tortúrát. Az abortusz sem egy leányálom, de komplikáció esetén vissza lehet menni a kórházba. Nagyon nehéz döntés, míg élek, bánni fogom, hogy megtettem. Akkor azt hitten, nincs más választásom, most, miután 8 évet kellett várnom, hogy újra teherbe essek, már másként gondolom. Sajnos az abortusznak köszönhetően voltak és vannak is komplikációk a terhességem körül, úgyhogy én a helyében 25x meggondolnám, hogy elvetessem e. Nagyon sokan várnak babára, elgondolkodhatna az örökbeadáson is. Az sem könnyű valószínű, de humánusabb.
Amúgy meg ezt a topikot nagyon sok reménykedő, babára váró olvassa, nem biztos, hogy itt kapod meg a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!