Terhes pocakot illik bikiniben 'villantani'? Vagy vegyek inkább tankinit?
Kb. 32-34 hetes leszek, amikor megnyit a strand. Vízbe én már nem megyek a fertőzésveszély miatt ( max. a lépcsőre állok kb. térdig érő vízben, ha le akarom hűteni magam); de a férjemet szívesen elkísérném, még így is jó kikapcsolódás lenne nekem is.
Az alakommal nincs nagy gond, csak pocakom van, 58 kg vagyok így terhesen. Eddig csak bikinit hordtam. Felvehetem így is; vagy inkább ilyenkor már a tankini az esztétikusabb?
Ha te abban érzed jól magad akkor vedd fel azt. Szerintem nem kell rejtegetni a pocakot. :)
A fényvédelemre figyelj mert a hormonok miatt fokozott esély van a pigmentfoltok kialakulására!
Teljesen felesleges csak erre a nyárra másik fürdőruhát venni, ha jövőre már bikinit szeretnél felvenni.
A napra figyelj, ne égesse meg a bőröd, illetve a magzatvíz is melegedhet, ha árnyékban vagy leginkább, totál felesleges rejtegetni a hasad.
Én vettem tankinit, nekem esztétikusabb volt. Valahogy a nagy terhes pocak miatt tuti feszengtem volna, így pedig a foktok miatt sem kellett aggódnom. Én sem híztam akkor meg, jó lett volna rám a bikinim is de nem tartottam esztétikusnak. (a sörhasat és cicit sem, de attól még a nagy terheshasat sem)
Ha te nem érzed magad feszélyezetten, nem muszáj eltakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!