Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy azt érzem...

Normális hogy azt érzem annyira legyengültem hogy meghalok majd?

Figyelt kérdés

A terhesseget annyira nehezen viselem hogy naprol napra gyengulok.

Semmi hasznom nincs mar ugyerzem.

Gyenge elesett erotlen vagyok.

Ma bevillant a gondolat hogy meg fogom halni.

És az jutott eszembe mit tehetnék?Belenyugodtam ebbe a tehetetlenségbe.

És a páromat aki egyébként fent lesten dolgozik szóltam neki jöjjön haza mert ez lesz az utolsó.

Egyszerűen ezt érzem.

Tegnap is szörnyű kínok gyötörtek úgy fájt mindenem.

Normális?

2018. máj. 9. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális, keress fel egy pszichológust!
2018. máj. 9. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Én ugyanígy voltam kiderült,hogy vashiányom van és vérszegény is vagyok. Kaptam vaspótlást vénásan és jól lettem. ☺ De az is lehet,hogy félsz a szüléstől és pszichés.
2018. máj. 9. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keresd fel az orvost, mert csak ő tud tenni érted vagy megnyugtatni hogy semmi baj nem lesz.
2018. máj. 9. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a 19 éves 16 hetes terhes? Menj már orvoshoz könyörgöm,vagy szedd össze magad.
2018. máj. 10. 06:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgálatokon minden rendben volt? Én első terhességem alatt egész nyáron ilyen voltam, 3 lépcsőfokot alig bírtam menni, az orvos azt mondta belefér, a baba vérkeringését is fenn kell tartanom és a szervezetnek az nem kis munka, egyéb bajom nem volt. Ahogy jött az ősz és a hűvösebb idő azonnal elmúlt, és végig aktív voltam, 40. hétig dolgoztam.
2018. máj. 10. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
És mégis mekkora a terhességed?
2018. máj. 10. 06:38
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Megtaláltam az előző kérdést.Te jó ég! A kérdező vagy egy nyafka kiràlykisasszony,vagy azt akarja mindenki vele foglalkozzon,vagy baj van a fejében,vagy egyszerűen egy troll.
2018. máj. 10. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj erről az orvosoddal vagy a szülésznőddel. Itt senki nem tudja valós idegi probléma van vagy csak mártírtípus vagy. Mindenesetre a férjedet halálra rémiszted (hacsak nem ismer és tudja hogy nem komoly)..
2018. máj. 10. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!