Mi lehetett ez? Az előbb a buszon ültem (! ), és egyszer csak elkezdtem émelyegni, az ájulás határán voltam. Teljesen legyengültem, szakadt rólam a víz.
Figyelt kérdés
Pár perc múlva jobb lett,de még most sem az igazi.A vérnyomásom rendben van,sőt,dopegytet szedek.Egy órája ettem.Tud valamit nyomni a baba,amitől ilyen érzésem lehet,vagy ez teljesen más?Már nem merek kimozdulni itthonról...2009. máj. 28. 10:38
1/12 anonim válasza:
Hány hetes terhes vagy?
Nekem elmúltak az émelygések, hányingerek, maradt ez az örökös szédülés, ájulás határa. nagyon rossz, alig merek a közértig is elmenni
9 hetes vagyok
2/12 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi,lemaradt!31 hetes vagyok.
2009. máj. 28. 10:49
3/12 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer volt ilyen a terhességem alatt, kb olyan idős lehettem mint te. Én Turiban voltam és teljesen lefőttem , tudtam, ha nem ülök le el fogok ájulni. Találtam egy széket és leültem, lassan kezdtem jobban lenni. És az összes vevő hozzám jött mindenféle kérdeéssel, mert azt hitték én vagyok az eladó. Én meg mindenre azt mondtam, hogy nem tudom. Nem volt erőm magyarázkodni. Biztos gondolták, jó bunkó eladó. Aztán mikor jobban lettem folytattam a turkálást. Soha nem ismétlődött meg. Anyukám mindkét terhességét végigájuldozta.
4/12 anonim válasza:
első vagyok, akkor te már nem az elején vagy :)
esetleg a cukrod, vérnyomásod? rendben van mind2?
5/12 anonim válasza:
Én a fülledt időben lettem rosszul 2 alkalommal. Bár émelygés nem volt, de fehéredett el minden és elkezdtem remegni, kivert a víz. Az egyik alkalommal az utcán voltam, gyorsan leültem valahova, pár perc múlva jobb lett, másik alkalommal a tesóméknál voltam, ültem a széken és ugyanez, akkor volt alkalmam lefeküdni. 21 hetes vagyok, 1 hete volt. A vérnyomásom rendben, ettem is akkor, tuti a fülledt levegő és a nagy meleg volt az oka.
6/12 anonim válasza:
Szia. 32 hetes vagyok. Nekem tegnap volt az első ilyen rosszullétem. Eddig egy se volt az elején sem. Fogalmam sincs mi miatt volt. Ettem is rendesen meg kipihent is voltam és csak itthon voltam a kertbe. De úgy éreztem ha nem ülhetek le azonnal elájulok. Szakadt rólam a víz és szédültem de nagyon. Amúgy az eredményeim rendben vannak. Pl vérnyomás cukor stb... Szerintem az időváltozás okozta legalábbis remélem h csak ennyi.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ,én is abban bízom,hogy csak az idő miatt.Tegnap is volt egy hasonló,bár nem volt ennyire rossz.Akkor épp vihar előtt volt,nagyon fülledt volt az idő,azt sosem bírtam.Hát,ha még egyszer előfordul,azért szerintem szólok a dokinak.
2009. máj. 28. 11:40
8/12 anonim válasza:
Szia, tegnap én sem voltam jól. Akinél a vegetativ idegrendszer kicsit gyengébb, reagál a frontokra, attól simán lehet ilyen.
Nekem ez mióta terhes vagyok teljesen egyértelmű, mikor menstruáltam azelőtt, volt h értem kellett menni munkahelyre, orvost kellett hívni, mert elájultam. Alapból 101/60 volt a vérnyomásom, most kezd 100/50-52 re lemenni reggelente, de pl. napközben normál néha, 120/60. Szerintem kapcsolatban van ezzel is.
9/12 anonim válasza:
12:06 os vagyok... 26. hétben ;-)
10/12 anonim válasza:
12:06 os megint... nem mondtam, hogy az értékek egy reggeli kv-val ennyiek... bocs a rengeteg külön hozzászólásért :-) Egyébként semmit nem tudtak mondani rá, csak, hogy figyeljek h rendesen, időben egyek mindig, igyak eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!