Mi lehetett ez? Az előbb a buszon ültem (! ), és egyszer csak elkezdtem émelyegni, az ájulás határán voltam. Teljesen legyengültem, szakadt rólam a víz.
Figyelt kérdés
Pár perc múlva jobb lett,de még most sem az igazi.A vérnyomásom rendben van,sőt,dopegytet szedek.Egy órája ettem.Tud valamit nyomni a baba,amitől ilyen érzésem lehet,vagy ez teljesen más?Már nem merek kimozdulni itthonról...2009. máj. 28. 10:38
11/12 anonim válasza:
Velem is ez történt ma dél körül.13+6 hétben vagyok,ugyhogy szerintem nem függ össze,hogy ki mennyi idös terhes.Nagyon megijedtem.Leültem picit,ittam egy pohár vizet aztán jobban lettem.Nem tudom mitöl is lehetett,lehet,hogy a vérnyomásom?
12/12 anonim válasza:
Szia. Én 33 hetes vagyok, egész terhesség alatt sosem fordult elő velem ilyen, de most 2 héten belül már másodszor. Leülök, iszom, eszem, és utána 5 perc múlva ok minden. A doki azt mondta, hogy hirtelen leesik a vérnyomás. Mondjuk nekem mind a két esetnél hosszú sorba állás után jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!