7 hetes terhes vagyok, nagyon aggódok mert szeretkezés után véreztem, de nem éreztem semmi fájdalmat se görcsöt ez azt jelenti hogy elment a baba?
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 12:36
1/6 anonim válasza:
Ha elment volna, akkor erős fájdalommal jár elvileg.
Szerintem ne aggódj. Elképzelhető, hogy az érékennyé vált hüvelyfal felsértődött és ez okozta a vérzést.
Egyébként milyen jellegű vérzést észleltél? (Az sem mindegy.)
2/6 anonim válasza:
szerintem sem kell aggódnod. a vetélés valóban nagy görcsökkel jár. ha nagyon aggódsz és megnyugtat, menj el dokihoz, de biztosan semmi gond
3/6 anonim válasza:
Szia! Velem is megtörtént ugyanez, amikor olyan idős terhes lehettem, mint Te. Mi egy pár hetet vártunk a szex-szel, aztán ahogy jött, úgy el is múlt ez a probléma. De ha tényleg nem görcsölsz, szerintem ne aggódj, azért a dokidnak megemlítheted.
7 hetes kislány anyukája
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat egy kicsit megnyugodtunk,de azért holnap elmegyek dokihoz
2008. okt. 30. 15:35
5/6 anonim válasza:
Azért minden vérzésnél el kell menni dokihoz!!
6/6 anonim válasza:
Így van! Doki!
Reméljük,minden rendben!
De azért a terhességek nem a vérzésekről híresek, meg kell mutatni az orvosnak minden efféle problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!