Mostmár a szülèaig vègig kísér ez a panasz? Nehéz lègzès.38 hetes kismama
Figyelt kérdés
Főleg este jön elő fekvèsnèl, hogy sokáig nehezen kapok levegőt , mintha ástanèk, beszorul és úgy érzem este mint aki sokat evett és feszül a hasa, és mèg a nyelőcsövemet is marja meg egy pohár víz is, és fekvèsnèl hányingert okoz. Mi lehetne tenni ?2018. máj. 5. 21:39
1/5 anonim válasza:
Nem biztos, bármikor leszállhat a hasad, akkor jobb lesz. Az a baj, hogy ez azért van, mert már tényleg mindent nyom a baba, tenni nem nagyon lehet ellene. Gyomorégésre talán a Rennie-t megpróbálhatod, de itt az lesz a megoldás, ha lejjebb kerül a hasad. Leszállhat hetekkel szülés előtt de van akinek már csak a vajúdás közben. Viszont 38 hetes vagy, a szülés is beindulhat bármikor már.
2/5 anonim válasza:
Nekem 16 hetes vagyok és valamelyik este arra keltem fel félálomból hogy fulladok (kimaradt a levegő vagy benmaradt nemtudom)de igy köhögtem meg sóhajtottam egyszerre.
Elég szar volt!
De szressz kimerültség is hozzájárul!
4/5 anonim válasza:
Nekem egészen 20.héttől ez volt .. a magas savat addigra elkezdtem megszokni (én naiv azt hittem rosszabb nem lehet pedig de 😂) 39+3ra szültem de addig mindig volt,hogy nehezen vettem levegőt . ahogy megszületett a pici már utána megváltás volt hanyatt feküdni :)
5/5 anonim válasza:
Én a 32. hétben vagyok és már most ezzel küzdök. Ráadásul van egy 20 hónapos ördögfiókám... egy álom, amikor futni kell utána 😂
Kitartás, már nincs sok hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!