10 hetes vagyok, és ma eléggé görcsöl a hasam, jobban mint szokott. Baj ez?
És 2 napja sokkal nagyobb és keményebb a hasam, pedig próbálok nem sokat enni. Lehet ez már a terhességtől, ilyen korán?
Volt másnak is ilyen? Főleg ez a görcs idegesít!

A terhesség első felében nagyon gyakori a haspuffadás,ez nem baj,annyiban tudsz segíteni hogy kerülöd azokat az ételeket amik amúgy is puffasztanak téged.
A görcsöt viszont te érzed,ilyenkor lehet mensi szerű,hisz a hormonok úgy viselkednének,mintha meg akarna jönni, de ugye nem tud,meg tágul a méhed is.Viszont ha nagyon erősnek érzed ,és bizonytalan vagy,inkább beszélj egy orvossal,egyrészt úgyis ő nyugtat meg,másrészt mi segítünk nagyon szívesen, de az erősségét tényleg te érzed.

Próbáld meg megemelni a Magne B6 adagot, napi 3X2-re.
Általában ilyen menstruáció szerű görcsök akkor szoktak jelentkezni, amikor a mensi is jelentkezne "nem terhes" üzemmódban, vagyis pl ha neked nem négy, hanem 5 hetes ciklusaid voltak korábban, akkor a 10. hét környékén. Azért azzal én is egyetértek, hogy gépen keresztül nagyon nehéz tanácsokat osztogatni, én megnézetném magam az orvossal minél hamarabb. De a Magne B-vel ettől függetlenül próbálkozz, nem árthatsz vele a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!