MAM Termékek! Mam cumisüveg, cumik, mellszívó vélemény érdekelne azoktól akik ezt használták?
Nemtudom de csak én vagyok úgy vele hogy az Avent túl van árazva?
Rettenetesen drága szerintem.
És a Mamról sok jót hallottam.
Mindenképp szeretnék hallgatni olyan tapasztalatokat akik használták.
Bevált?
Itatópoharakat használunk, a legkosebbeknek valót és egy kemény csôrût, azt hiszem az van 8 vagy 10 hónapos kortól. Nagyon szeretem mindkettôt, a gyerek egybôl tudta ôket használni és nem nyel vele sok levegôt.
Az avent itatója nem vált be, el is adtam.
Cumisüveget nem használtunk, arról nem tudok nyilatkozni.
Viszont már avent termékeink is vannak, amikkel elégedrtt vagyok. Pl. elektromos mellszívó, tejtároló zacskó és poharak, sterilizáló.
Mam cumisüvegeket használt a lányom, a cumijàt viszont nem fogadta el, csak a Nukot és a rossmannosat.
(Aventes cuccok közül semmit)
Én is próbáltam aventet,tomi tippet is , de mindenből MAM kellett neki, cumisüvegből,cumiból,később itatópohárból, de még az első evőeszközkészlete is MAM-os volt.
Szerettem őket hogy ezt fogadta el, mert nagyon könnyű volt tisztántartani és sterilizálni, tartós anyagból készülnek, és áruk is kedvező.
Cumisüveg: eleinte szerettem, hogy szét lehet szedni így alaposabb a tisztítása, később csak utáltam, hogy ennyit kell pepecselni vele, így vettem másikat, ugyanolyan MAM üveget, csak a nagyot, amit nem kell szétszedni. Mivel csak megszokták már a MAM etetőcumit. Abba raktam 2-es cumit, éppen az volt az aktuális.
Cumi: ezt vettem még terhesen, elfogadta mindkettő.
Itatópohár: szintén bejött, annyi, hogy a 9 hónapos lányom a 12+ pohárból akar csak inni, gondolom a kisebbekből nem jön neki rendesen.
Cumisüveg melegítő: borzalom, nagyon lassan melegít. Viszont a MAM üveg nem fér bele Avent melegítőbe, szóval ez van. 2-es és 3-as fokozat között viszont olyan meleg, hogy melegen tartja a vizet, nem forrósodik fel, csak úgy nyilván nem merem hagyni. Így használaton kívüli.
Mellszívóról nem tudok véleményt mondani, mert egy olcsóbb elektromosat vettem.
Próbáltuk a mam cumit és üveget is, de a tommee tippee sokkal jobban bejött a gyereknek, arra szó szerint rávetette magát és élvezettel ivott, a mamon meg nyammogott.
A mam cumisüveget én is utáltam, félálomban mindig szarul sikerült összeszerelni és eresztett. A Tommee Tippeevel ilyen gond sose volt.
Cumi, cumisüveg jó volt,szerettük.
A kézi mellszívója viszont szerint nagyon vacak, nekem semmit nem ért.
MAM cumisuveg es Nuk cumi valt be.
Aventes csak a mellszivom volt.
Mamos uveget hasznalunk a kezdetektol.en szeretem,a gyerek is.mast nem is probaltunk.
Cumibol nalunk is a rossmanos es nukos jott be.
Itatopoharbol szinten mam,a 4+hossal kezdtuk.
Melszivom avent volt,de kaptam,nem vettem.jobb lett volna mamos,hogy kompatibilis legyen az uveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!