Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 év után szétmentünk a...

12 év után szétmentünk a párommal viszont babát várok tőle! Teljesen kétségbeestem. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Összevesztünk csúnyán és azzal jöttem el,hogy a fejéhez vágtam h terhes vagyok! (Szépen akartam közölni de nem volt alkalmam). Aztmondta hazudok..Elköltöztem de még utoljára "odavágtam" 2 pozi tesztet az asztalára. Ennek 1 hete... Azóta sem jelentkezett :( Van egy közös 4 éves kislányunk. Egyszer már szétmentünk 6 hónapra,most 2 hónapja békültünk ki de úgy tűnik nem megy ez már nekünk.

Kiborultam. :(

Egyedül nem menne. Olyan munkahelyen dolgozok ahonnam az orvos azonnal táppénzre fog küldeni és a 365 napom sincs meg. 8 évig Angliába éltünk és itthon nem volt munkám. Jobban mondva 1 éve van,de a 356 napom sem fog kijönni.

2018. ápr. 29. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
30 ezer ft-ot utalt eddig a 6 hó alatt a picinkre,(erről papírunk van). minden héten 2 napot (nem mindig hetvegen) toltott a lányunkkal,nem szakította meg vele a kapcsolatot. Vagyonmegosztás már megvolt,nem hivatalosan. Nem tudok rá rosszat mondani a gyerekhez való hozzáállásában. Ha az egész családi egységet nézem,akkor már igen. De ez mindegy is.
2018. ápr. 29. 21:14
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Nálam az _apa_ nem havi 30-nál és heti 2 napnál kezdődik.
2018. ápr. 29. 21:20
 13/19 A kérdező kommentje:

És nem mellesleg... Nagyon hiányzik!

Mióta visszamentünk rengetegszer elmondta h mennyire szeretne testvér a kislányunknak. Minden olyan jól ment. De a tüskék ottmaradtak mindkettőnkben amit a 6 hónap sem halványított. :(

Ezvan... Megoldom.

2018. ápr. 29. 21:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen mi a kérdés.

Te magad írod le hogy nem tudnál egyedül megélni két picivel.

Akkor inkább vetesd el még most :(

2018. ápr. 29. 21:21
 15/19 A kérdező kommentje:
7ből 6 nap munkával örülök,hogy volt rá ideje és sokszor hiába kérte este 7től 21ig,nem engedtem. Fürdés,alvás,reggel ovi,munka. Mondjuk én még attól h vki kamionozik és hetente megy csak haza apuka a családhoz,még apa.
2018. ápr. 29. 21:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az is apa, aki otthagy egyedül terhesen a 4 évessel, és tudja, hogy el kell vetetned, mert nem tudod egyedül eltartani? Ugyanaz az ember!

Vagy csak engem zavar, hogy itt KETTŐ gyerekről van szó valójában??

2018. ápr. 29. 21:29
 17/19 A kérdező kommentje:

Én hagytam ott..

Remélem legalább tudta értelmezni mi is az a 2db csík a teszten.

2018. ápr. 29. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Most csak én nem értem mi a kérdés?
2018. ápr. 29. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Előbb azt írod, nem tudod megoldani, aztán azt hogy megoldod. Nyilván meg fogod tudni oldani, mert nem lesz más választásod, ugyanis kutya kötelességed gondoskodni a gyerekedről vagy gyerekeidről.

Most az a kérdés, hogyan döntesz: megtartod-e a picit vagy sem. Ezt kell irtó gyorsan eldönteni.

Másodsorban, ha megtartod a babát és kell a gyedhez a 365 ledolgozott nap, esetleg csak pár hónapon múlik, és amúgy jól érzed magad, akkor dolgozol tovább és nem mész el táppénzre. Legalábbis én így tennék.

A gyerektartás nem kívánság kérdése, és nem 30 ezer a havi összege. Ezt bíróságon tessék kijárni. Az a gyerekednek JÁR, tehát ha nem intézed el, akkor te magad tolsz ki vele.

2018. máj. 3. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!