12 év után szétmentünk a párommal viszont babát várok tőle! Teljesen kétségbeestem. Mit tennétek a helyemben?
Összevesztünk csúnyán és azzal jöttem el,hogy a fejéhez vágtam h terhes vagyok! (Szépen akartam közölni de nem volt alkalmam). Aztmondta hazudok..Elköltöztem de még utoljára "odavágtam" 2 pozi tesztet az asztalára. Ennek 1 hete... Azóta sem jelentkezett :( Van egy közös 4 éves kislányunk. Egyszer már szétmentünk 6 hónapra,most 2 hónapja békültünk ki de úgy tűnik nem megy ez már nekünk.
Kiborultam. :(
Egyedül nem menne. Olyan munkahelyen dolgozok ahonnam az orvos azonnal táppénzre fog küldeni és a 365 napom sincs meg. 8 évig Angliába éltünk és itthon nem volt munkám. Jobban mondva 1 éve van,de a 356 napom sem fog kijönni.
És nem mellesleg... Nagyon hiányzik!
Mióta visszamentünk rengetegszer elmondta h mennyire szeretne testvér a kislányunknak. Minden olyan jól ment. De a tüskék ottmaradtak mindkettőnkben amit a 6 hónap sem halványított. :(
Ezvan... Megoldom.
Tulajdonképpen mi a kérdés.
Te magad írod le hogy nem tudnál egyedül megélni két picivel.
Akkor inkább vetesd el még most :(
Az is apa, aki otthagy egyedül terhesen a 4 évessel, és tudja, hogy el kell vetetned, mert nem tudod egyedül eltartani? Ugyanaz az ember!
Vagy csak engem zavar, hogy itt KETTŐ gyerekről van szó valójában??
Én hagytam ott..
Remélem legalább tudta értelmezni mi is az a 2db csík a teszten.
Előbb azt írod, nem tudod megoldani, aztán azt hogy megoldod. Nyilván meg fogod tudni oldani, mert nem lesz más választásod, ugyanis kutya kötelességed gondoskodni a gyerekedről vagy gyerekeidről.
Most az a kérdés, hogyan döntesz: megtartod-e a picit vagy sem. Ezt kell irtó gyorsan eldönteni.
Másodsorban, ha megtartod a babát és kell a gyedhez a 365 ledolgozott nap, esetleg csak pár hónapon múlik, és amúgy jól érzed magad, akkor dolgozol tovább és nem mész el táppénzre. Legalábbis én így tennék.
A gyerektartás nem kívánság kérdése, és nem 30 ezer a havi összege. Ezt bíróságon tessék kijárni. Az a gyerekednek JÁR, tehát ha nem intézed el, akkor te magad tolsz ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!