Hogy értessem meg a párommal hogy igenis szeretném ha többet lenne itthon?
Előtte is így volt, csak akkor sokszor mentem vele és utána elmentünk még ide-oda, dehát ugye már nem bírom úgy a tempót. Meg mostanába nincsenek annyira jó idők hogy üljek a pálya szélén 1,5 -2 órát meg nem is kényelmes ugye. Ezért maradok inkább itthon.
Köszi a választ! Majd ma még bepróbálkozom nála.:)
Szia!
Nálunk is hasonló a helyzet, és tudom milyen rossz. Én is mindig metem vele, nagyon pörgős kis életünk volt, de már nem megy.
Én sokat hisztiztem vele, lelkiismeretfurdalást keltettem stb. Na ezt ne csináld, mert ez a legrosszabb, amit tehetsz. Ha korlátozva érzi magát, menekül, hiszen férfi ...:-D
Találj lassabb tempójú elfoglaltságot magadnak. Van még pár napod: barátnők, séták, utsó nagy shoppingolás stb:-DD
Ha meglesz a baba úgysem megy ő sem, mert 1. nem tud majd betelni a látvánnyal, 2. nem lesz ereje rá az tuti.
Könnyű, boldog szülést Neked!
Az az érdekes egyébként hogy nem szeretnék senkivel lenni, mindig találok vmi kifogást hogy ne kelljen ezzel-azzal találkoznom, mert én csak a párommal szeretnék lenni senki mással! Ez elég idiótán meg gyerekesen hangzik de most rá van szükségem! Ha már meg lesz a baba akkor biztos másképp lesz, de most az van bennem hogy mindent csak vele szeretnék csinálni, vásárolni, sétálni bármi!:) Mint vmi hülye függő!:) Úgy érzem mintha ez a maradék idő amíg nem jön a baba hogy ketten legyünk utána ennek már lőttek.:) Pedig biztos akkor is meg lesz oldva valahogy.
Már gondolkodtam rajta hogy lehet hogy önző vagyok emiatt dehát nem tudok mit csinálni, szeretem és kész. Majd ma megpróbálok beszélni vele.
Szia! Szerintem egyáltalán nem vagy önző, teljesen normális, hogy csak a párod társaságát kívánod most. Gondolom a szülés miatti aggodalom, illetve, lehet, hogy érzed azt, hogy a baba megszületése után úgyis "hanyagolva" lesz egy darabig és addig szeretnéd kihasználni az időt és vele eltölteni. Emelett nem is csoda, hogy vágyódsz utána, hiszen alig van otthon. Megmondom őszintén, nekem nagyon fura, hogy mindig talál más elfoglaltságot, mintsem veled (veletek) legyen. De lehet, hogy csak én gondolom így. Amióta mi megtudtuk, hogy babát várunk (most 10 hetes vagyok), már most sokkal több időt tölt velem a férjem, mindig vigyáz rám és igyekszik haza.
Próbálj meg vele beszélni, hogy a heti 4 mozgásból csak egyet adjon fel miattad, és azt a délutánt töltse veled, mert neked nagyon nagy szükséged van rá. Hátha segít.
Boldog szülést és mellette még sok boldogságot kívánok!
mintha magamat olvasnam :D mondjuk nekem nem dolgozik harom muszakban, cserebe 4-5 foci hetente.
én még csak 22 hetes vagyok, támogatom, most menjen, amig tud, utana a baba miatt elvarom, hogy segitsen, legalabb o menjen, ha en nem mehetek.
este nekunk is vagy osszejon a seta, vagy nem.. de legy turelmes vele, ha meglesz a baba minden maskepp lesz, legalabb most hadd elje ki magat, ha mi mar nem..
bar teny, hogy rossz egyedul itthon, és valahogy nekem sincs kedvem máshoz, csak vele akarok lenni, pedig regen naponta talalkoztam az ismeroseimmel, progikat szerveztunk
Na akkor "örülök" hogy nem vagyok ezzel egyedül.:) Így már egy fokkal jobb. Persze én is azt mondom hogy menjen ha már én nem mehetek, csak azért mégis jó lenne ha velem lenne. Majd kompromisszumot kötök vele.:)
Köszi a válaszokat Mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!