Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babalátogatásra ti mivel...

Babalátogatásra ti mivel készültetek a rokonoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most fognak szombaton a rokonok babalátogatásra a kérdésem hogy ti mit sütottetek,foztetetek a vendegeknek? Vagy rendeltetek kaját?

Szerintetek hogyan legyen ?

Császároztak 2hetes a babám annyira nem tudok ugrálni hogy főzzek,viszont valamit csak kellene nekik főzni hogy ne maradjanak éhen mert akkor még megszolnak hogy semmivel sem vártam őket..

És el is várják hogy főzzek telefonban kérdezték is hogy akkor készülök?

Nem szerettem volna ha ilyen hamar jönnek de mindegy már

2018. ápr. 26. 16:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%

3 hét múlva lesz császárom.

Már most tudja a rokonság hogy első pár hétben csak a nagyszülők jöhetnek max 1-2 órára,mindenki más majd amikor szólunk.

És nem ebédre vacsorára,jönnek délután és mennek.

Édes sós nasi üdítő van itthon minsig,azt kapnak és kész.Nem kisgyerek hogy ne bírjon ki kaja nélkül 1-2 órát.

Voltunk mi is babalatogatóba,eszembe nem jutott ebédeltetni magam,pedig volt ahova több óra volt az út,megálltunk egy mekinél,ettünk és úgy mentünk.(ennél az esetnél rácsörögtünk az anyukára hogy ő mit kér ha már ott vagyunk,aima kaját én nem szoktam vinni)

2018. ápr. 27. 11:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Semmivel,lehet taplónak nézni,de én megmondom a rokonoknak,barátoknak,hogy csak az jöjjön,aki eltalál a konyháig,nem lesz üres a hűtő,de azért ne jöjjenek ide gügyörészni,hogy közben én meg még másszak 2 emeletet,mert annyival lejjebb van a konyha. Biztosan nem.
2018. máj. 1. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!