Babalátogatásra ti mivel készültetek a rokonoknak?
Sziasztok.
Most fognak szombaton a rokonok babalátogatásra a kérdésem hogy ti mit sütottetek,foztetetek a vendegeknek? Vagy rendeltetek kaját?
Szerintetek hogyan legyen ?
Császároztak 2hetes a babám annyira nem tudok ugrálni hogy főzzek,viszont valamit csak kellene nekik főzni hogy ne maradjanak éhen mert akkor még megszolnak hogy semmivel sem vártam őket..
És el is várják hogy főzzek telefonban kérdezték is hogy akkor készülök?
Nem szerettem volna ha ilyen hamar jönnek de mindegy már
Hidegtalat es / vagy szendvicset keszitenek, a 2 hetes babam mellett se kedvem , se erom /idom nem lenne, h nagy osszeulos es utana mosogatos kajalassal varjam oket...
csinaljatok a ferjeddel par toast kenyer szendvicset, esetleg kaszino tojas /sonka tekercs... sutit rendelni is lehet. Nagy mennyiseggel sem keszulnek. Ha lehet, muanyag v papir tanyerokon lenne a talalas is.
De amugy ha megkered oket h ne jojjenek, az sem gaz... szerintem.
Ritka nagy tapló rokonság az, amelyik elvárja a frissen császározott anyukától, hogy fôzzön rájuk. Nem lehet, hogy azért kérdezték, mert ôk akarnak vinni neked ételt?
Én nem fôztem a vendégekre, de nem is kajálni jöttek, sôt 1 óránál tovább nem is nagyon maradtak. Ha nagyon akarsz, vegyetek pogácsát, üdítôt és csókolom.
Nálunk a férjem szülei jöttek. Két hetes volt a kisfiunk csastaroztak. Férjem bevásárolt, kagylót főztünk, az elég hamar megvan és az apukája nagyon rég szerette volna megkóstolni.
Anyósom hozott sütiket, két csirkét es egy kacsát megpucva, darabolva és egy csomó zöldséget konyha készre készítve. Ő úgy tervezte, hogy ha készülünk örül neki és teli pakolja a mélyhűtöt, ha pedig nem akkor a hozott dolgokból csinál valamit.
Szendvics, rendelés kaja is szuper.
Ebédre mennek, hogy főzni kell? Nem elég pár pogácsát, édes aprósütit venni és kész? Ez tényleg elég nagy taplóság a rokonság részéről. Alap lenne, hogy ők ajánlják fel, hogy visznek kaját, megkérdezik, hogy szeretnél-e valamit stb. de ez, hogy miattuk ennyit fáradozz ez abszurd szerintem.
Legközelebb pedig legyél egy kicsit rátermettebb és mondd meg nyíltan, hogy nem szeretnétek még vendégjárást.
Nyilván ilyenkor mindenki nagyon lelkes, de nem nekik szülted a gyerkőcöt.
Nem akartam hogy jöjjenek,friss a sebem,nehéz a szoptatás,fáj a seb,sír a baba gondozni kell és nem értik ráadásul koraszülőtt baba is lett 36hétre
És ők mondták hogy de látni akarják és el akarnak jönni mert kiváncsiak rá,meg meg akarják fogni,ilyenkor még nem szabad szegényt fogni idegeneknek meg puszilgatni szerintem 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!