Gáz ha a kelleténél több ultrahangra megyek? Mit fog szólni az orvos?
Magánba járok a szülész/nőgyógyászomhoz, illetve egy másik helyre magánba ultrahang szűrésekre (dokimnak csak hüvelyi van, így olyanra helyre küldött ahol van 5D és profi szonográfus, neki pedig csak a leletet viszem)
A 8. héten azt beszéltük meg, hogy UH-ra megyek 12 hetesen, 18 hetesen, és 32 hetesen, hozzá pedig a 14. héten, 20. héten, 26. héten, 32. héten, 36. héten, onnantól pedig megbeszéljük ha oda jutunk.
Sajnos a 20. heti időpont nem jött össze, 23+1 leszek mikor megyek hozzá.
Most vagyok 22 hetes, és a héten elkezdtem keményedni, néha szúró fájdalmat érzek, és elkezdtem azon is izgulni hogy mi van a babával, mert stressz is ért meg antibiotikumot is kellett szednem.
Elmennék a szonográfushoz még egy ultrahangra csakhogy megnyugodjak, de nem fog furán nézni hogy csak 1 hónapja voltam és minek megyek megint?
Nem jo tul surun jarni uh ra
Nem tesz jot a babanak
En is mennek minden második héten ugy szint magánhoz járok mint te de nem lehet.
Ártalmas neki
Havonta 1szer járok hozzá:)
Én 4 hetente járok dokihoz aki minden alkalommal csinál uht is. Sőt ezen felül mentem/megyek a két genetikai uhra.
Így alakul a mostani időszakom
12 héten 2x voltam, 16 hét, 18 hét, 20 hét
Doki erre semmit nem mondott, sőt szerinte jó ha nem csak ő néz rá genetikai uhn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!