Miért nem érti meg a férjem hogy már nem akarok dolgozni nagy hassal?
Első gyerek, ugye? :)
Második gyerekkel terhesen a kutyát nem érdekli, hogy te terhes vagy, főleg nem a meglévő gyereket.
Pont ma láttam egy nagy pocakos anyukát egy nagy szatyorral a kezében sprintelni az ovis korú gyerek után.
Az álmosság az első trimeszterre jellemző. A 12. héten átveszi a progeszteron termelést a méhlepény, szűnik a hányinger, és a többi tünet.
A félidőn túl már nincs ez az álomkór. És még csak most kezd el nőni a pocakod.
A táppénz a fizetésed 60%-a.
Ez csak nyafogás. A férjednek van igaza.
Első gyerek.
Nem nyafogok
#12-es!te most tényleg megmondtad a tutit!
Hànyinger,àlmossàg ,egyéb panaszok csakis 12.hét utolsó nap éjfélig!
Köszönjük a napi bölcsességet.
Lehet, hogy azért vagy álmos, mert alacsony a vérnyomásod, ami elég gyakori terhesen. Ellenszerei a több folyadék, több mozgás (pl. séta, kismama torna), néha kávé vagy helyette zöld tea.
Bár mindenki másképp éli meg a terhességet, elvileg még nem hatalmas a hasad és általában ez lenne a terhesség legkönnyebb szakasza.
Akik "végig" terveznek dolgozni is inkább a 35. hét környékétől mennek szabira.
A férjednek van igaza, irodai munka, de gondolom jobban örülnél ha otthon üldögélhetnél a sorozatok előtt.
Én a 32. hétig dolgoztam, kórházban, nővérként, 12 Órában. Szerintem hagyd abba a hisztit.
Nekem masik vas/ folsav készítmén szedése segített..az álmosságon..
Kérdésre már válaszoltam..
Viszont most a hasad a gond, vagy, hogy fárasztó a munka?
Szerintem az orvosaoddal beszéld meg..
Én vagyok a 32 hetes. aki dolgozik..
28. Héten már lehet sok..bármilyen irodai munka is az...
Minfelujítunk.. Festek létrázok most is.. Senki nem hiszi el, hogy az a pihentetőbb, kevésbé fárasztóbb, mint egész nap ülni..stresszelni a melón...
A nagy has ugye nem indok szerintem se, de ülés tud nagyon kellemetlen is lenni.
Én beszéltem a dokimmal amúgy a munkáról..
Ameddig jólesik, és jól érzem magam.
Ez volt a válasz.
Ha nem esik jól, akkor már abba kell hagyni..bár az egészségi állapotom nem indokolja
( nagyon magas, zárt méhszáj, a baba nem túl nagy, egyedül az egyik labamon kezdett megjelenni visszért., gondolok az üldögélsstől)
A fáradtágra szerintem kellene új vas..
Nem vicc..hihetetlen mennyit javít a napi dolgokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!