Miért nem érti meg a férjem hogy már nem akarok dolgozni nagy hassal?
Erre csak ő fog tudni neked érdemben válaszolni, de gyanítom, nem érzi át, beszélgessetek.
Hogy kinek van igaza - van aki végig fekszi az egészet és van, aki munkából megy szülni. Minden terhesség más, na meg a munkahelyek és a férjek is :)
Attól függ mit dolgozol.
Én idősgondozóként kb.10 hetesen elmentem táppénzre.De az irodista csaj majdnem onnan ment szülni.
Amúgy meg a te döntésed te érzed mi a jó neked.
Mert nem érti meg, hogy milyen terhesnek lenni, ő úgy van vele, hogy ez nem betegség, hanem egy állapot, miért lenne bármi más, mint nem terhesen.
Egyébként meg nem ő dönti el, hogy meddig dolgozol, hanem a nőgyógyász és te.
Ha csak az az egx az infok, hogy nagy a hasad, akkor csak rinya..
Igaza van a férjed ek
Ha vannak más valós okok, ami miatt az egészségi állapotod indokolja, hogy ne dolgozi, akkor a férjeddel kell ezt tisztázni
32 hetes ( dolgozó, napi 2,5 órát ingázó) kismama
Nem hiszem hogy hallgatnod kellene rá. Hála istennek az én párom nem ilyen.sőt. Ő mindentől kímélne engem. Már nekem kell fel lépnen hogy igenis megtudom csinálni hiába vagyok kismama.
39hkm
Én tuti elzavarnàm.
Akik 40.hetesen még dolgoznak és melóból mennek szülni,ők mit akarnak bizonyítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!